*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Marka Kona muče šećer i pritisak!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

Marka Kona muče šećer i pritisak! Empty
PočaljiNaslov: Marka Kona muče šećer i pritisak!   Marka Kona muče šećer i pritisak! Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 8:40 pm

Marko Kon kaže da obožava svojih 136 kilograma! Što je teži, tvrdi, to se oseća bolje. Ali, iako se nikada ne bih odrekao svoje težine iz estetskih razloga, moraće to da učini po savetu lekara. „Na moju visinu od metar i devedeset i nisam nešto mnogo težak! Ja sam sebi najlepši kada sam najdeblji, ali izgleda da ću morati da prestanem da se „prolepšavam“, to jest da se debljam. Ne samo da ću morati da prestanem, već ću morati da krenem u suprotnom smeru! U poslednje vreme imao sam mnogo zdravstvenih problema. Krajem februara sam izlečio upalu pluća zbog koje sam imao problema sa glasnicama. A tek šećer i pritisak... Taman sam lepo regulisao visinu šećera u krvi, uz pomoć lekova, i uspeo da ga oborim na sedam jedinica, kad je je krenula „Beovizija“... Na polufinalu, moj šećer je bio dvadeset, a krvni pritisak nisam ni merio! Ko zna koliki je bio... Zato sada, po savetu lekara, moram da smršam“, kaže Kon.
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak!   Marka Kona muče šećer i pritisak! Icon_minitimePet Apr 03, 2009 12:24 pm

Jadan...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak!   Marka Kona muče šećer i pritisak! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 1:41 pm

xeex .. Pa bar ce na Eurosong-u biti mrsxawiji xDD
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak!   Marka Kona muče šećer i pritisak! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 1:52 pm

E ako bude mrshaviji niko nece moci da ga prepozna...
A josh ako promeni frizuru... xD
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak!   Marka Kona muče šećer i pritisak! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Marka Kona muče šećer i pritisak!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nataša Bekvalac i Dara Bubamara čekaju Marka Kona!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: