*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Marka Kona muče šećer i pritisak! Uto Mar 31, 2009 8:40 pm | |
| Marko Kon kaže da obožava svojih 136 kilograma! Što je teži, tvrdi, to se oseća bolje. Ali, iako se nikada ne bih odrekao svoje težine iz estetskih razloga, moraće to da učini po savetu lekara. „Na moju visinu od metar i devedeset i nisam nešto mnogo težak! Ja sam sebi najlepši kada sam najdeblji, ali izgleda da ću morati da prestanem da se „prolepšavam“, to jest da se debljam. Ne samo da ću morati da prestanem, već ću morati da krenem u suprotnom smeru! U poslednje vreme imao sam mnogo zdravstvenih problema. Krajem februara sam izlečio upalu pluća zbog koje sam imao problema sa glasnicama. A tek šećer i pritisak... Taman sam lepo regulisao visinu šećera u krvi, uz pomoć lekova, i uspeo da ga oborim na sedam jedinica, kad je je krenula „Beovizija“... Na polufinalu, moj šećer je bio dvadeset, a krvni pritisak nisam ni merio! Ko zna koliki je bio... Zato sada, po savetu lekara, moram da smršam“, kaže Kon. | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak! Pet Apr 03, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak! Sub Apr 04, 2009 1:41 pm | |
| xeex .. Pa bar ce na Eurosong-u biti mrsxawiji xDD | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak! Sub Apr 04, 2009 1:52 pm | |
| E ako bude mrshaviji niko nece moci da ga prepozna... A josh ako promeni frizuru... xD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Marka Kona muče šećer i pritisak! | |
| |
|