*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Vlado Georgijev: Uvek zaljubljeni barba!

Ići dole 
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Vlado Georgijev: Uvek zaljubljeni barba! Empty
PočaljiNaslov: Vlado Georgijev: Uvek zaljubljeni barba!   Vlado Georgijev: Uvek zaljubljeni barba! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:22 pm

Vlado Georgiev, popularni kantautor, predstavio je juče novu pesmu „Hej, ti”, a svi prisutni mogli su premijerno da pogledaju i interesantan spot za ovu numeru koji je sniman u Kragujevcu, Veneciji i Beogradu. U razgovoru za „Blic” Vlado je najavio izlazak novog dugoočekivanog albuma na leto, a zatim i veliki koncert u Beogradu. “Biće najmanje deset pesama na albumu, uglavnom su ljubavne, tu i tamo, zašao sam i u neke druge vode, ali ne baš mnogo. Nije mi problem da napišem i pesmu koja nije ljubavna, ali poenta je šta volim, a šta ne volim. Kada pevaš ljubavnu pesmu niko ti neće zameriti, to je ono što je iskreno. A veliki koncert u Beogradu sigurno posle izlaska albuma. Biće do kraja godine sto odsto”, kaže Georgiev, čiji album publika željno očekuje već duže vreme.
“Ja ne mogu da izdam album onda kad to mora da se uradi. i ne želim to da radim. Snimio sam preko četrdeset pesama u poslednjih pet godina i sad već imam ozbiljan problem koje pesme da izaberem za album. Ali evo počeo sam da miksam album, što znači da zaista ulazim u poslednju fazu i nadam se da bi do juna mogao da ugleda svetlost dana”, objašnjava poznati muzičar koji je s razlogom ponosan na novu pesmu i spot sniman na intresantnim lokacijama, a za jednu scenu je pozajmio i helikopter od Emira Kusturice.
“Kusturica je svratio na snimanje u Kragujevac, pošto sam od njega uzeo helikopter za poslednju scenu. Mi smo privatno, ovako, dobri i nikad se ne zna šta može da se desi, kada je poslovna saradnja u pitanju”, kaže Georgiev koji pored muzike voli i da često na motoru otputuje na neke udaljene destinacije. “Uvek planiram putovanja i uvek putujem, ali trenutno dok ne završim album, neku ozbiljniju destinaciju neću imati”, priča on a na pitanje da li je zaljubljen kaže: “Uvek sam zaljubljen. Pitanje koliko i kako. Proleće je čarobno godišnje doba i mora nešto da se desi. I ove godine”, zaključuje Vlado Georgiev.
Nazad na vrh Ići dole

Vlado Georgijev: Uvek zaljubljeni barba!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: