*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Empty
PočaljiNaslov: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!   Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:24 pm

U sklopu promotivne kampanje za koncerte koje će se održati 19. i 20. aprila u Centru „Sava“ studenti „Operacije trijumf“ ovog vikenda družiće se sa fanovima. Danas će se u beogradskom Centru „Sava“ u 12 časova fotografisati sa obožavaocima i potpisivati autograme svima koji kupe karte. Samo sat vremena kasnije, isto to će raditi sa fanovima koji svoju ulaznicu kupe u knjižari „Mamut“ u Sremskoj ulici. Kako se ljubitelji poznatih studenata koji ne žive u Beogradu ne bi osetili zapostavljenim, vesela družina će u nedelju otputovati u Novi Sad gde će se u 13h, takođe u knjižari „Mamut“ u Tržnom centru na šetalištu, posvetiti svima onima koji odluče da provedu 19. i 20. april sa ovim mladim zvezdama.
Nazad na vrh Ići dole
<3*LoVe ~StOrY*<3
Znas sve popularne hitove
Znas sve popularne hitove
<3*LoVe ~StOrY*<3

Broj poruka : 405
Godina : 28
Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT
Datum upisa : 15.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!   Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 11:33 pm

Ju,sxto nisam owo ranije procxitala???!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldeirbd4ever.forum8.biz
_.Sweety.Doll._
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
_.Sweety.Doll._

Broj poruka : 210
Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x))
Datum upisa : 22.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!   Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 1:05 pm

znam...i autograme sam videla! xDD
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!   Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: