♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Sub Mar 28, 2009 2:24 pm | |
| U sklopu promotivne kampanje za koncerte koje će se održati 19. i 20. aprila u Centru „Sava“ studenti „Operacije trijumf“ ovog vikenda družiće se sa fanovima. Danas će se u beogradskom Centru „Sava“ u 12 časova fotografisati sa obožavaocima i potpisivati autograme svima koji kupe karte. Samo sat vremena kasnije, isto to će raditi sa fanovima koji svoju ulaznicu kupe u knjižari „Mamut“ u Sremskoj ulici. Kako se ljubitelji poznatih studenata koji ne žive u Beogradu ne bi osetili zapostavljenim, vesela družina će u nedelju otputovati u Novi Sad gde će se u 13h, takođe u knjižari „Mamut“ u Tržnom centru na šetalištu, posvetiti svima onima koji odluče da provedu 19. i 20. april sa ovim mladim zvezdama. | |
|
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Sub Mar 28, 2009 11:33 pm | |
| Ju,sxto nisam owo ranije procxitala???!!! | |
|
_.Sweety.Doll._ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 210 Lokacija : U srcu jednog Pidze..xD Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x)) Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! Uto Mar 31, 2009 1:05 pm | |
| znam...i autograme sam videla! xDD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima! | |
| |
|