*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Raspad US 5 !!!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Raspad US 5 !!! Empty
PočaljiNaslov: Raspad US 5 !!!   Raspad US 5 !!! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:45 pm

Zakuvala im je "mamica"!

Vincent i Izzy napuštaju bend! Šta će biti s njim? I ko stoji iza svog tog haosa u koji su zapali US 5?

Ovo je svakako šok za sve US 5 fanove! Bend je pred raspadom! Vince (16) i Izzy (25) napustili su grupu! Fanovi su u bedaku i pitaju se šta se to desilo? "Nadao sam se da ovaj dan nikada neće doći", napisao je Izzy na svom homepageu.

"Teško mi je, ali moram da vam saopštim da prekidam saradnju sa US 5 i želeo sam da vam ja to prvi kažem. I dalje vas sve volim."

Strašno! Samo sat vremena kasnije usledio je novi udarac - i Vince napušta bend! Na njegovoj MySpace stranici piše sledeće: "Obraćam se svim fanovima u svetu. Nažalost, moram da vam saopštim da više nisam član benda US 5". Kastastrofa! Jay (26), Richie (20) i Cayce (20) ostaju sami i niko ne zna šta će biti!...

VIŠE U novom broju BRAVO magazina...
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Raspad US 5 !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Raspad US 5 !!!   Raspad US 5 !!! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:49 pm

Oni su se vec tri hiljade puta raspadali i nikad stvarno da se raspadnu!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!

Raspad US 5 !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Raspad US 5 !!!   Raspad US 5 !!! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:54 pm

^ ^ To i jeste mada sad mislim da se stw. raspadaju !!
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))

Raspad US 5 !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Raspad US 5 !!!   Raspad US 5 !!! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 3:15 pm

*Nicky*LiveLaughLove =) ::
Oni su se vec tri hiljade puta raspadali i nikad stvarno da se raspadnu!!!
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net
<3*LoVe ~StOrY*<3
Znas sve popularne hitove
Znas sve popularne hitove
<3*LoVe ~StOrY*<3

Broj poruka : 405
Godina : 28
Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT
Datum upisa : 15.03.2009

Raspad US 5 !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Raspad US 5 !!!   Raspad US 5 !!! Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 11:32 pm

Slazem se..A i nisu bili neka grupa!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldeirbd4ever.forum8.biz
Sponsored content

Raspad US 5 !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Raspad US 5 !!!   Raspad US 5 !!! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Raspad US 5 !!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-