*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Leontina ne peva jer je skupo!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Leontina ne peva jer je skupo! Empty
PočaljiNaslov: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 8:44 pm

Izgleda da je Leontina digla ruke od svoje pevačke karijere. Komponuje, vodi dečiji hor „Čarolija“, organizuje festival klupskih bendova... Samo ne peva! „Možda ću se jednog dana vratiti pevačkoj karijeri, ko zna! Ako se steknu uslovi i ako mi materijalne mogućnosti to dozvole. Biti pevač i snimati u našim uslovima znači dati mnogo para, ali je neizvesno da li se uloženo može vratiti. Danas je skupo biti pevač! Ja sam u pevačkoj karijeri postigla sve što se moglo! Pošto je pevanje prestalo da bude izazov za mene, okrenula sam se autorskom radu koji se plaća i od koga mogu komotnije da živim“, kaže Leontina kojoj uloga „iz pozadine“ i te kako prija.
Nazad na vrh Ići dole
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 9:39 pm

Pa,pametno je to...
Kad sam bila mladja Leontina mi je bila omiljena pevacica,obozavala sam njenu pesmu "Duga" ili kako se vec zove...
Msm.biti pop pevac u Srbiji kosta,mora se dosta toga uloziti,a posto je Grand toliko popularan bilo bi pitanje kakva ce joj karijera biti.Meni je jako simpaticno sto radi sa decom,ima svoj hor & co.
Nazad na vrh Ići dole
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 10:16 pm

U pravu je! A uostalom posao joj je i sada veoma lep.
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 11:12 pm

Pa pametna je ona...
Sad radi sa klincima, pishe pesme i super joj je!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitimePon Mar 30, 2009 12:15 pm

^ ^ Slazem se !!! !!
Nazad na vrh Ići dole
_.Sweety.Doll._
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
_.Sweety.Doll._

Broj poruka : 210
Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x))
Datum upisa : 22.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 1:06 pm

preserava se...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Leontina ne peva jer je skupo!   Leontina ne peva jer je skupo! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Leontina ne peva jer je skupo!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nikola Sarić odbio da peva sa kolegama!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: