|
| “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! | |
| | Autor | Poruka |
---|
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Uto Mar 31, 2009 2:04 pm | |
| Činjenica da je Sava Centar sinoć bio krcat do poslednjeg mesta samo pokazuje da su Beograđani presrećni što je “Oskar popularnosti” konačno, umesto u Vršcu ili Čačku, održan u njihovom gradu. Za veliku posetu, istina, mnogo je doprineo dolazak najvećih zvezda domaće estrade, filma, televizije i sporta koje su obeležile prošlu godinu među kojima - Željko Joksimović, Kemal Monteno, Nataša Bekvalac, Aca Lukas, Seka Aleksić, Jelena Tomašević, Marko Kon, „Riblja čorba“, „Kursadžije“, Radoš Bajić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković i mnogi drugi. Svi nagrađeni pojavljivali su se na sceni praćeni burnim aplauzima, ali je ipak pravi spektakl nastupio tek kada je na scenu izašla Seka Aleksić i kada je zapljuštala veštačka kiša, koja je kako tvrde upućeni, koštala oko 25.000 evra! | |
| | | ♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Sre Apr 01, 2009 10:24 pm | |
| J0J bila je moja tetka .. i kaze stw. da je bilooo prepunooo .. i swee xDD Sxteta sxto ja nisam isxla , a za Seku xexe . ma ona ima para samo se razbacuje i glupira xD | |
| | | *Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Sre Apr 01, 2009 10:28 pm | |
| - *KaĆa* ::
- Svi nagrađeni pojavljivali su se na sceni praćeni burnim aplauzima, ali je ipak pravi spektakl nastupio tek kada je na scenu izašla Seka Aleksić i kada je zapljuštala veštačka kiša, koja je kako tvrde upućeni, koštala oko 25.000 evra!
Neki ljudi nemaju 'leba da jedu, a oni placaju veshtachku kishu 25.000... Za te pare se u NS-u mozhe kupiti garsonjera... Mozhda i jednosoban stan!!!!! Bolje da su dali pare u dobrotvorne svrhe, nego shto glume ludilo!!! | |
| | | !MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Čet Apr 02, 2009 12:24 am | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- *KaĆa* ::
- Svi nagrađeni pojavljivali su se na sceni praćeni burnim aplauzima, ali je ipak pravi spektakl nastupio tek kada je na scenu izašla Seka Aleksić i kada je zapljuštala veštačka kiša, koja je kako tvrde upućeni, koštala oko 25.000 evra!
Neki ljudi nemaju 'leba da jedu, a oni placaju veshtachku kishu 25.000... Za te pare se u NS-u mozhe kupiti garsonjera... Mozhda i jednosoban stan!!!!! Bolje da su dali pare u dobrotvorne svrhe, nego shto glume ludilo!!! Slozicu se sa ovim... To je po meni cisto bacanje para.... | |
| | | *KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Čet Apr 02, 2009 1:09 pm | |
| Slažem se i ja! (da sad ne citiram) | |
| | | JoJo '93 Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1255 Godina : 31 Lokacija : ... Tamo negde daleko od normalnog sveta, gde me moja bujna masta odnese, u moje ruzicaste snove... Nesto o tebi ... : Caos, ja sam Jovana, 93 sam godiste, obozavam Miley Cyrus, Jonas Brothers, Ashley Tisdale, Bon Jovi, Paramore, RBD... Muziku i filmove obozavam... Kiss... Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Čet Apr 02, 2009 7:33 pm | |
| ja to sranje nisam ni gledala... | |
| | | *Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Čet Apr 02, 2009 8:33 pm | |
| Jovana, nemoj da psujesh, koristi zvezdice... | |
| | | KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! Čet Apr 02, 2009 8:41 pm | |
| - !MissPopTrash! ::
- *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- *KaĆa* ::
Neki ljudi nemaju 'leba da jedu, a oni placaju veshtachku kishu 25.000... Za te pare se u NS-u mozhe kupiti garsonjera... Mozhda i jednosoban stan!!!!! Bolje da su dali pare u dobrotvorne svrhe, nego shto glume ludilo!!! Slozicu se sa ovim... To je po meni cisto bacanje para.... ^Slazem se^ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! | |
| |
| | | | “Oskar popularnosti”: Seka Aleksić, kao šlag na torti! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |