*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Nataša Bekvalac i Dara Bubamara čekaju Marka Kona!

Ići dole 
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Nataša Bekvalac i Dara Bubamara čekaju Marka Kona! Empty
PočaljiNaslov: Nataša Bekvalac i Dara Bubamara čekaju Marka Kona!   Nataša Bekvalac i Dara Bubamara čekaju Marka Kona! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 2:30 pm

Zbog toga što se neočekivano našao u žiži interesovanja pobedivši na „Beoviziji“, Marko Kon je morao da zapostavi sve svoje obaveze. Naime, u muzičkom studiju koje vode Kon i Kobac, krčkaju se nove pesme mnogih zvezda, pa u ovom trenutku na Kona čekaju Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Sanja Maletić...

„Nažalost i na sreću, moraju da čekaju! Pobeda na „Beoviziji“ me je „naterala“ da prekinem mnoge poslove. Kobac i ja smo počeli da radimo album Dari Bubamari, album Nataše Bekvalac je pri kraju, počeli smo da radimo sa Sanjom Maletić... Za divno čudo, niko se ne ljuti što mora da čeka, svi imaju razumevanja. Dok ja vitlam po medijima, Kobac jadan čami u studiju i održava posao od kojeg živimo. I ne samo da mora da rinta za druge, nego sad mora i za mene da radi aranžmane... Doduše, u svemu tome ima i nekih olakšavajućih okolnosti. Recimo, to što Dara ne čeka samo mene, već i Marinu Tucaković. Verovatno se Marina vadi na mene, ja se vadim na nju i tako...“, kaže za forum naš predstavnik na Evroviziji.
Nazad na vrh Ići dole

Nataša Bekvalac i Dara Bubamara čekaju Marka Kona!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Marka Kona muče šećer i pritisak!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: