*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“! Empty
PočaljiNaslov: Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!   Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 2:32 pm

Danas je u prostorijama produkcijske kuće „Imoušn“ pobednik šoua „Operacija trijumf“ Adnan Babajić potpisao ekskluzivni ugovor sa produkcijskim kućama „Melodi mjuzik“ i „Univerzal“. „Muzička kuća „Melodi mjuzik“ je novootvorena firma, koja će biti zadužena da, za početak, izda albume i singlove pojedinih učesnika OT i tako pokrije region. Što se tiče Adnanovog proboja na svetsko tržište, oslonićemo se na „Univerzal“, trenutno najjaču muzičku kuću na svetu. Podsećanja radi, ekskluzivci ove kuće su Maraja Keri, Eminem, Neli Furtado, Pusiket dols, Rijana, Ejmi Vajnhaus i mnogi drugi. Prvenac našeg pobednika može se iščekivati početkom jeseni, a autori koji će raditi na albumu su, po prvi put zajedno, Marina Tucaković, Tonči Huljić i Goran Bregović“, rekla je PR „Imoušna“ Marinela Kvapil okupljenim novinarima.

Potpisivanju ugovora su prisustvovali Goran Stamenković, direktor kuća „Melodi music“ i „Emotion“ i Hannes Eder, predstavnik "Universal grupe" sa sedištem u Austriji. “Najlepši dan u životu mi je bio kada sam pobedio u „Operaciji trijumf“, a sada mi je pored njega i ovaj dan najlepši. Prosto ne mogu da verujem šta mi se dešava“, izjavio je Adnan za naš forum.
Nazad na vrh Ići dole
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!   Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 7:49 pm

Drago mi je zbog njega,zelim mu uspesnu karijaru,ali msm. da od te "uspesne karijere" nece biti nista...
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!   Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 9:38 pm

Loodacha 4EvEr ::

"Prosto ne mogu da verujem šta mi se dešava“, izjavio je Adnan za naš forum.
Ni ja ne mogu da verujem shta mu se deshava...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
Mr. Wyatt
~Music~Моd~
Mr. Wyatt

Broj poruka : 788
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 05.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!   Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“! Icon_minitimeSub Apr 04, 2009 10:51 pm

*Nicky*LiveLaughLove =) ::
Loodacha 4EvEr ::

"Prosto ne mogu da verujem šta mi se dešava“, izjavio je Adnan za naš forum.
Ni ja ne mogu da verujem shta mu se deshava...
Ni ja Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://photoshop123.aforumfree.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!   Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: