*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!

Ići dole 
+2
~**Ashley**~
♪ MuSiC GiRl ♪
6 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Empty
PočaljiNaslov: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 8:47 pm

Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! N1319576503302707745124

Sinoć je iz daljeg takmičenja „Zvezde Granda“ ispala mlada Kragujevčanka Milena Ćeranić koja se prethodno u TOP 12 plasirala bez muke. Ipak, od skoro 250.000 glasova, koliko je stiglo za finaliste najvećeg muzičkog takmičenja na Balkanu, atraktivna brineta je osvojila najmanji broj, ali je bez razočarenja napustila šou. „Nisam nimalo razočarana što sam ispala iz daljeg takmičenja, mada mi niko ne veruje (smeh)... Ono što je najbitnije jeste to da sam uspela da se plasiram u prvih dvanaest i da sam od sada i zvanično 'Zvezda Granda'. Ne mora da znači da će pobednik postići najveći uspeh i popularnost, jer je u šou-biznisu sve neizvesno“, kaže Milena.

Pošto kažeš da nisi razočarana, znači li to da si očekivala da ćeš baš ti sinoć napustiti takmičenje?
Upravo tako. Nisam bila sto posto sigurna, ali sam imala neki predosećaj da ću ja biti ta. To je pozitivno uticalo na kvalitet mog nastupa i interpretacije, jer nisam nimalo bila opterećena, tako da mislim da sam juče dala svoj maksimum.

Slažem se. Mnogi su komentarisali da si sinoć najbolje pevala u odnosu na sve prethodne emisije. Umeš li onda da objasniš koji je razlog što si dobila najmanji broj glasova?
To zaista ne bih znala da objasnim. Celo takmičenje je veoma nepredvidivo i svaka prognoza je nezahvalna. Možda je izbor pesme uticao na moje ispadanje, mada su obe numere koje sam izvela, a pogotovo duet „Zmija i žaba“ koji je sad veoma aktuelan, veliki hitovi.

Kako je tvoj dečko Miloš podneo sinoćni poraz?
Katastrofalno (smeh). I ne samo on, već su svi ljudi iz mog okruženja reagovali mnogo burnije od mene. Sa ocem se još nisam čula, ali mislim da je i on razočaran. Ipak,
čini mi se da je tu činjenicu najteže prihvatio moj stariji brat.

Ko je tvoj favorit za pobedu?
Zaista je nezahvalno da izdvajam bilo koga, pošto sam sa svima u korektnim odnosima. Na kraju krajeva, svašta je moguće jer je pravo takmičenje tek počelo. Ono što je meni važno je to da ću snimiti svoju prvu pesmu i da ću i dalje raditi na sebi. Volela bih da otpevam neku brzu i energičnu kompoziciju koja će biti u skladu sa mojim temperamentom. I naravno da bude hit!
Nazad na vrh Ići dole
~**Ashley**~
Prijatelj si sa poznatim facama
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 11:05 pm

pa chudno mi je kako je uopshte i dotle doshla.....
Nazad na vrh Ići dole
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 11:16 pm

Meni nije cxudn0 meni je bila jedna od faworitaa .. i Za0 mi je sxto je ispalaa !! =[
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Wyatt
~Music~Моd~
Mr. Wyatt

Broj poruka : 788
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 05.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimePon Apr 06, 2009 3:30 am

Loodacha 4EvEr ::
Meni nije cxudn0 meni je bila jedna od faworitaa .. i Za0 mi je sxto je ispalaa !! =[
Nazad na vrh Ići dole
http://photoshop123.aforumfree.com
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimePon Apr 06, 2009 4:49 pm

Meni je ona bila ok... Mada u nekim emisijama baš loše peva... Samo ne znam kako je prošla kada je pevala Dragane moj...
Nazad na vrh Ići dole
~**Ashley**~
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimePon Apr 06, 2009 8:21 pm

ali u odnosu na owe ostale...i ne pewa neshto......
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 11:00 am

ONA OCXAJNO PEWAAAAAAA......ALI OCXAJNO.....
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net
*...<3Dakica<3...*
Pocetnik
Pocetnik
*...<3Dakica<3...*

Broj poruka : 95
Nesto o tebi ... : <ja o sebi nemam da kazhem nish.....znate wec swe...><><><><><><><><>
Datum upisa : 16.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 1:35 pm

i meni je bila jedna od favorita i mnogo mi je zao sto je ispala..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!   Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Milena Ćeranić: Znala sam da ću ispasti!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: