Sinoć je iz daljeg takmičenja „Zvezde Granda“ ispala mlada Kragujevčanka Milena Ćeranić koja se prethodno u TOP 12 plasirala bez muke. Ipak, od skoro 250.000 glasova, koliko je stiglo za finaliste najvećeg muzičkog takmičenja na Balkanu, atraktivna brineta je osvojila najmanji broj, ali je bez razočarenja napustila šou. „Nisam nimalo razočarana što sam ispala iz daljeg takmičenja, mada mi niko ne veruje (smeh)... Ono što je najbitnije jeste to da sam uspela da se plasiram u prvih dvanaest i da sam od sada i zvanično 'Zvezda Granda'. Ne mora da znači da će pobednik postići najveći uspeh i popularnost, jer je u šou-biznisu sve neizvesno“, kaže Milena.
Pošto kažeš da nisi razočarana, znači li to da si očekivala da ćeš baš ti sinoć napustiti takmičenje?
Upravo tako. Nisam bila sto posto sigurna, ali sam imala neki predosećaj da ću ja biti ta. To je pozitivno uticalo na kvalitet mog nastupa i interpretacije, jer nisam nimalo bila opterećena, tako da mislim da sam juče dala svoj maksimum.
Slažem se. Mnogi su komentarisali da si sinoć najbolje pevala u odnosu na sve prethodne emisije. Umeš li onda da objasniš koji je razlog što si dobila najmanji broj glasova?
To zaista ne bih znala da objasnim. Celo takmičenje je veoma nepredvidivo i svaka prognoza je nezahvalna. Možda je izbor pesme uticao na moje ispadanje, mada su obe numere koje sam izvela, a pogotovo duet „Zmija i žaba“ koji je sad veoma aktuelan, veliki hitovi.
Kako je tvoj dečko Miloš podneo sinoćni poraz?
Katastrofalno (smeh). I ne samo on, već su svi ljudi iz mog okruženja reagovali mnogo burnije od mene. Sa ocem se još nisam čula, ali mislim da je i on razočaran. Ipak,
čini mi se da je tu činjenicu najteže prihvatio moj stariji brat.
Ko je tvoj favorit za pobedu?
Zaista je nezahvalno da izdvajam bilo koga, pošto sam sa svima u korektnim odnosima. Na kraju krajeva, svašta je moguće jer je pravo takmičenje tek počelo. Ono što je meni važno je to da ću snimiti svoju prvu pesmu i da ću i dalje raditi na sebi. Volela bih da otpevam neku brzu i energičnu kompoziciju koja će biti u skladu sa mojim temperamentom. I naravno da bude hit!