*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Empty
PočaljiNaslov: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitimePon Apr 06, 2009 5:54 pm

Dinkićeva pesma favorit publike

Ponedeljak - 06.04.2009

Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova 187

Srpski ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić bi mogao da se ovenča i titulom pobednika „Evrosonga“, ako je suditi po trenutnom razvoju događaja. Naime, već dve nedelje grupa „Regina“ sa pesmom „Bistra voda“ nalazi se na prvom mestu liste najveće i najuticajnije evrovizijske veb stranice „esctoday.com“.

Pošto su fanovi koji glasaju na ovoj internet stranici uglavnom i učesnici televotinga u polufinalima i finalu „Pesme Evrovizije“, njihovi favoriti su prethodnih godina mahom i odnosili pobede na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.
- Za sada je, po izboru fanova „Evrosonga“, pesma „Bistra voda“ prva i to je nama najvažnije. Kako će proći u Moskvi, videćemo, ali je bitno da se svidela ljubiteljima ove vrste muzike - rekao je za „Alo!“ Raka Marić, menadžer grupe „Regina“.
Do potpredsednika Vlade Srbije nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja. Tako smo ostali uskraćeni za njegovu reakciju i saznanje kako će reagovati u slučaju da se prognoze ostvare. No, ako je suditi po pređašnjim izjavama, nije isključeno da će po završetku finala takmičenja tražiti da mu se priznaju autorska prava i tako ostvariti prihod od emitovanja i izvođenja pesme. Podsećanja radi, pesma „Bistra voda“ je prema tvrdnji nekih muzičkih stručnjaka obrada kompozicije „Oltar“ koju je Dinkić napisao za Kikija Lesendrića.

Srbija loše plasirana
Ove godine na konačan plasman finala u Moskvi će, pored glasova publike, uticati i ocene stručnog žirija, i to u podjednakom procentu. Promene sistema glasanja ne odnose se na polufinalne večeri, gde će i dalje odluku imati samo SMS glasovi publike.

Što se tiče zemalja iz regiona, Srbija je na 38. mestu, Crna Gora se sa 19. pomerila na 32. mesto, dok je Slovenija trenutno na 22. poziciji, Hrvati su 29, a Makedonci 39. na listi.
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
emmakg
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
emmakg

Broj poruka : 373
Godina : 35
Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku...................
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitimePet Apr 17, 2009 8:20 pm

MENI SE NJIHOVA PESMA BASH SVIDJA..................DIVNA JE................A NASHA..................BEZVEZE.................
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”

PočaljiNaslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitimePet Apr 17, 2009 9:48 pm

Pa u poredjenju sa nashom, svaka pesma je divna... aha
Nazad na vrh Ići dole
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitimeSub Apr 18, 2009 4:11 pm

^^ xDD Ma nije nasxa t0liko losxa bwee. .
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

PočaljiNaslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitimeSub Apr 18, 2009 5:27 pm

Da, nije toliko loshe, za nekih 50 godina ce svi zaboraviti... Mozhda...
Nazad na vrh Ići dole
JoJo '93
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
JoJo '93

Broj poruka : 1255
Godina : 31
Lokacija : ... Tamo negde daleko od normalnog sveta, gde me moja bujna masta odnese, u moje ruzicaste snove...
Nesto o tebi ... : Caos, ja sam Jovana, 93 sam godiste, obozavam Miley Cyrus, Jonas Brothers, Ashley Tisdale, Bon Jovi, Paramore, RBD... Muziku i filmove obozavam... Kiss...
Datum upisa : 13.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitimePon Apr 20, 2009 1:09 am

Nisam cula pesmu, poslusacu, vec...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova   Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: