*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Pon Apr 06, 2009 5:54 pm | |
| Dinkićeva pesma favorit publikePonedeljak - 06.04.2009 Srpski ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić bi mogao da se ovenča i titulom pobednika „Evrosonga“, ako je suditi po trenutnom razvoju događaja. Naime, već dve nedelje grupa „Regina“ sa pesmom „Bistra voda“ nalazi se na prvom mestu liste najveće i najuticajnije evrovizijske veb stranice „esctoday.com“. Pošto su fanovi koji glasaju na ovoj internet stranici uglavnom i učesnici televotinga u polufinalima i finalu „Pesme Evrovizije“, njihovi favoriti su prethodnih godina mahom i odnosili pobede na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. - Za sada je, po izboru fanova „Evrosonga“, pesma „Bistra voda“ prva i to je nama najvažnije. Kako će proći u Moskvi, videćemo, ali je bitno da se svidela ljubiteljima ove vrste muzike - rekao je za „Alo!“ Raka Marić, menadžer grupe „Regina“. Do potpredsednika Vlade Srbije nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja. Tako smo ostali uskraćeni za njegovu reakciju i saznanje kako će reagovati u slučaju da se prognoze ostvare. No, ako je suditi po pređašnjim izjavama, nije isključeno da će po završetku finala takmičenja tražiti da mu se priznaju autorska prava i tako ostvariti prihod od emitovanja i izvođenja pesme. Podsećanja radi, pesma „Bistra voda“ je prema tvrdnji nekih muzičkih stručnjaka obrada kompozicije „Oltar“ koju je Dinkić napisao za Kikija Lesendrića. Srbija loše plasiranaOve godine na konačan plasman finala u Moskvi će, pored glasova publike, uticati i ocene stručnog žirija, i to u podjednakom procentu. Promene sistema glasanja ne odnose se na polufinalne večeri, gde će i dalje odluku imati samo SMS glasovi publike. Što se tiče zemalja iz regiona, Srbija je na 38. mestu, Crna Gora se sa 19. pomerila na 32. mesto, dok je Slovenija trenutno na 22. poziciji, Hrvati su 29, a Makedonci 39. na listi. | |
|
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Pet Apr 17, 2009 8:20 pm | |
| MENI SE NJIHOVA PESMA BASH SVIDJA..................DIVNA JE................A NASHA..................BEZVEZE................. | |
|
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Pet Apr 17, 2009 9:48 pm | |
| Pa u poredjenju sa nashom, svaka pesma je divna... | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Sub Apr 18, 2009 4:11 pm | |
| ^^ xDD Ma nije nasxa t0liko losxa bwee. . | |
|
| Naslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Sub Apr 18, 2009 5:27 pm | |
| Da, nije toliko loshe, za nekih 50 godina ce svi zaboraviti... Mozhda... | |
|
JoJo '93 Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1255 Godina : 31 Lokacija : ... Tamo negde daleko od normalnog sveta, gde me moja bujna masta odnese, u moje ruzicaste snove... Nesto o tebi ... : Caos, ja sam Jovana, 93 sam godiste, obozavam Miley Cyrus, Jonas Brothers, Ashley Tisdale, Bon Jovi, Paramore, RBD... Muziku i filmove obozavam... Kiss... Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova Pon Apr 20, 2009 1:09 am | |
| Nisam cula pesmu, poslusacu, vec... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Grupa „Regina“ prva po izboru evrovizijskih fanova | |
| |
|