*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Jelena Tomasevic: Oslabila zbog ljubavnih jada?!!! Pon Apr 06, 2009 6:21 pm | |
| Jelena Tomašević: Oslabila zbog ljubavnih jada? Svi koji su u poslednje vreme videli Jelenu Tomašević zaključili su da mlada pevačica izgleda bolje nego ikada. Popravila je imidž, često menja frizure, a i liniju je značajno doterala. Toliko da sada nosi i „miniće“, od kojih je ranije bežala... Kako to obično biva, Jelenin novi izgled je pokrenuo i buru komentara, pa je počelo da se šuška kako je oslabila zbog ljubavnih jada... „Vrlo sam emotivna i u početku su me sve te priče pogađale. Dešavalo mi se i da zaplačem zbog nečeg što sam čula, pročitala, što je neko rekao. Pogađale su me nepravde, ogovaranja, licemerje... Na sreću, u poslednje vreme sam se očeličila, ojačala i shvatila da ne mogu baš svi da me vole. Samo ću vam reći da nisam oslabila zbog ljubavnih jada! Oslabila sam jer ne stižem da jedem... O ljubavi neću da pričam jer sam preterala. U jednom trenutku sam shvatila da oboje mnogo više pričamo o našoj vezi, nego o poslu. Roditelji i prijatelji su mi skrenuli pažnju na to i ja sam shvatila da su u pravu“, kaže nam Jelena koja je već mesecima u vezi sa glumcem Ivanom Bosiljčićem. | |
|