*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
*...<3Dakica<3...*
Pocetnik
Pocetnik
*...<3Dakica<3...*

Broj poruka : 95
Nesto o tebi ... : <ja o sebi nemam da kazhem nish.....znate wec swe...><><><><><><><><>
Datum upisa : 16.03.2009

Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Empty
PočaljiNaslov: Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa   Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 2:00 pm

Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Hellomusicc

Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa je bend Pop-Ups iz Sombora, sa pesmom Osmeh.

Glasovima publike i žirija su sastavu: Dejan Cukić (muzičar), Dejana Milović-Buha (muzička urednica B92), Andrija Dabić (reditelj) i Nataša Žukić (direktorka marketinga Fruvite) izabran je pobednik konkursa Hello! Music 4 You!

Kao nagradu, bend Pop-Ups će snimiti visokobudžetni spot, a tokom leta biti i akter velike kampanje za Hello! proizvode.

Zanimljivo je to da je najmlađi bend konkursa, Luna Park iz Niša, imao u proseku 13.25 godina!! A dok je titulu najlepšeg benda ponela grupa Tri kapljice iz Novog Sada!

Od 19. januara do 8. aprila za bendove finaliste stiglo je ukupno 146.648 glasova.
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa   Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 2:11 pm

Hvala ti mnogo za ovu vest...
Ne svidja mi se pobednik ja bih volela da je pobedio "Zbogom Brus Li" sa pesmom "Nikad nemoj plakati zbog ljubavi" ili onaj bend Sweaper msm da se tako zove...
A shto se tiche ovih shto su dobile za najlepshi bend :loll:
Jednom sam bila na njihovoj svirci, i one su daleko od toga...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa   Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 2:16 pm

Hvala ti što si ovo postavila, ali ni meni se nešto ne sviđa to je pobedio taj bend....
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Wyatt
~Music~Моd~
Mr. Wyatt

Broj poruka : 788
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 05.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa   Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 7:35 pm

Imali su dobru pesmu...:]
Nazad na vrh Ići dole
http://photoshop123.aforumfree.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa   Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pobednik Hello! Music 4 You! konkursa
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: