*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Empty
PočaljiNaslov: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!   Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Icon_minitimeČet Apr 16, 2009 12:44 pm

Pevač Justin Timberlake toliko je zaluđen golfom da je čitavu prostoriju u kući preuredio u minijaturni teren za golf. „Ranije je koristio čaršave koji je trebalo da predstavljaju pesak sa terena, a prepreke su bili prevrnuti kauči i stolovi. Kad ugledate sobu, prvo što pomislite jeste da je tornado prešao kroz nju, ali onda vam Justin objasni da to tako mora da bude kada trenira udarce“, rekao je njegov poznanik. Justin je veliki ljubitelj golfa i ima vlastiti teren za ovaj sport u blizini rodnog Memfisa, a redovno je i domaćin humanitarnih turnira. Iako je postigao enorman uspeh u muzici, a zaradio je i vrlo pozitivne kritike za glumačke nastupe i svoju modnu liniju, slavni pevač kao svoje najveće dostignuće ipak ističe napredak u golfu. „Najsretniji sam bio kad sam se nedavno pojavio na naslovnoj strani časopisa 'Golf Digest'. Ne lažem vas. Što se mene tiče, to je to, ne moram više nikada u životu da se pojavim ni na jednoj naslovnoj strani muzičkog časopisa“, priznao je Justin. Njegovu strast prema golfu, nažalost, ne deli njegova devojka, glumica Jessica Biel. Da bi ga više viđala, bila je primorana da uzme časove golfa, jer njen dragi nekoliko puta nedeljno po više sati provodi s palicom u ruci.
Nazad na vrh Ići dole
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!   Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Icon_minitimeČet Apr 16, 2009 12:52 pm

XaXaXaXa.... BaŠ jE lUcKaSt....
Nazad na vrh Ići dole
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!   Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Icon_minitimeČet Apr 16, 2009 12:56 pm

^ ^ xexe .. Da .. =]
Nazad na vrh Ići dole
~**Ashley**~
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!   Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Icon_minitimeSre Apr 22, 2009 3:55 pm

extra...hwala!
Nazad na vrh Ići dole
Aurora
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
Aurora

Broj poruka : 314
Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise...
Datum upisa : 22.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!   Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Icon_minitimePet Maj 22, 2009 11:43 pm

debil -.- koji ce mu .......... golf za teren u kuci O.o ?
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!   Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Justin Timberlake u kući napravio teren za golf!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: