♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Čet Apr 16, 2009 12:44 pm | |
| Pevač Justin Timberlake toliko je zaluđen golfom da je čitavu prostoriju u kući preuredio u minijaturni teren za golf. „Ranije je koristio čaršave koji je trebalo da predstavljaju pesak sa terena, a prepreke su bili prevrnuti kauči i stolovi. Kad ugledate sobu, prvo što pomislite jeste da je tornado prešao kroz nju, ali onda vam Justin objasni da to tako mora da bude kada trenira udarce“, rekao je njegov poznanik. Justin je veliki ljubitelj golfa i ima vlastiti teren za ovaj sport u blizini rodnog Memfisa, a redovno je i domaćin humanitarnih turnira. Iako je postigao enorman uspeh u muzici, a zaradio je i vrlo pozitivne kritike za glumačke nastupe i svoju modnu liniju, slavni pevač kao svoje najveće dostignuće ipak ističe napredak u golfu. „Najsretniji sam bio kad sam se nedavno pojavio na naslovnoj strani časopisa 'Golf Digest'. Ne lažem vas. Što se mene tiče, to je to, ne moram više nikada u životu da se pojavim ni na jednoj naslovnoj strani muzičkog časopisa“, priznao je Justin. Njegovu strast prema golfu, nažalost, ne deli njegova devojka, glumica Jessica Biel. Da bi ga više viđala, bila je primorana da uzme časove golfa, jer njen dragi nekoliko puta nedeljno po više sati provodi s palicom u ruci. | |
|
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Čet Apr 16, 2009 12:52 pm | |
| XaXaXaXa.... BaŠ jE lUcKaSt.... | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Čet Apr 16, 2009 12:56 pm | |
| | |
|
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Sre Apr 22, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! Pet Maj 22, 2009 11:43 pm | |
| debil -.- koji ce mu .......... golf za teren u kuci O.o ? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Justin Timberlake u kući napravio teren za golf! | |
| |
|