*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Billy-Boy Girl Čet Apr 16, 2009 12:54 pm | |
| Hej, pa kako on to sada izgleda?! Da li se Bill lagano pretvara u devojku? Fanovima Tokio Hotela uopšte se ne dopada njegov novi look...
Hej?! Pa ko je ova slatka cica sa naglašenim, pomalo čudnim, mejkapom oko očiju i crvenim ružem na usnama? Tamnu kosu zavezala je sjajnom gumicom u dugu pletenicu sa širokim, belim Hej, pa kako on to sada izgleda?! Da li se 2005. 2009. dredovima...
Ko je ona?
Ovo su se pitali svi gosti na žurki povodom premijere novog komičnog šoua na jednoj nemačkoj televizijskoj stanici. Tek kada su protrljali okice i malo bolje pogledali, skapirali su da je tajanstevna devojka zapravo - Bill Kaulitz iz Tokio Hotela! Na svom prvom javnom pojavljivanju u Nemačkoj posle nekoliko meseci, ovaj 19-godišnjak, rok zvezda pokazao se u novom...
VIŠE U novom broju BRAVO magazina... | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Billy-Boy Girl Čet Apr 16, 2009 1:08 pm | |
| Ovo sam prochitala u novom BRAVO-u... KOma kako izgleda... | |
|
Miss Honey_Bun Pocetnik
Broj poruka : 21 Godina : 30 Lokacija : Lala land.<3 Nesto o tebi ... : Xixixi,ja sam Daca,'94,iz Nisa sam,zivim za muziku,bla,bla bla,,, =)) Datum upisa : 10.04.2009
| Naslov: Re: Billy-Boy Girl Čet Apr 16, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Billy-Boy Girl Čet Apr 16, 2009 1:54 pm | |
| Pa, MsM sTaViO jE cRvEnI rUž Za UsNe! A i StV. nA sLiKaMa IzGlEdA... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Billy-Boy Girl | |
| |
|