*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Lady Gaga krije svoje pravo ime! Čet Apr 23, 2009 6:45 pm | |
| “Lady Gaga je nadimak koji mi je dao menadžer kada sam imala 19 godina i na tome je ostalo. Počela sam ga koristim kada je publika počela da ga uzvikuje. Tada sam svima kazala da me zovu Gaga jer je tako puno jednostavnije", izjavila je nedavno mlada pevačica. Njeno puno ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta, ali ono je, očigledno, poznato samo njenom menadžeru, familiji i bliskim prijateljima. Da li je zaista Germanotta njezino pravo prezime i ko je zapravo Lady Gaga, zasigurno će ubrzo otkriti novinari, jer pevačica za sada tajanstveno ćuti i ne otkriva puno detalja o sebi. | |
|
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: Re: Lady Gaga krije svoje pravo ime! Pon Apr 27, 2009 12:13 am | |
| To je jedan od razloga zbog kojih nju volim... Uopste je nema po tabloidima da je svi `napadaju` zbog momka, ili tako nesto... ONa se krije, totalno je tajanstvena... I svaka joj cast sto cuva tako svoju privatnost a ne razmece se svim i svacim kao pojedini... | |
|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Lady Gaga krije svoje pravo ime! Pet Maj 22, 2009 11:42 pm | |
| Ona nista ne krije, jednostavno cuti xD ... | |
|
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: Lady Gaga krije svoje pravo ime! Sub Maj 23, 2009 4:46 pm | |
| Pa da...umetnicko ime joj je bas etra.a ni pravo ime joj uopste nije lose . | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Lady Gaga krije svoje pravo ime! | |
| |
|