| PINK priznala da je bi... | |
|
+2KillerQueen !MissPopTrash! 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: PINK priznala da je bi... Sre Maj 06, 2009 10:03 pm | |
| O ovoj temi među fanovima američke pevačice dugo se raspravlja. Pevačica je i ranije pričala o ovoj temi, ali tek sad Pink je otvoreno priznala da voli i muškarce i žene. Hmmm, zanimljivo…
Za britanski tabloid “News of the world” rekla je: “Ne stidim se toga što sam biseksualac. To sam ja. Ljubav je čista i pokušavam takvu i da je sačuvam.”
Ne znam samo šta na ovo kaže njen bivšim muž Keri Hart, sa kojim je pevačica nedavno obnovila vezu, a o tome više pročitajte ovde. | |
|
| |
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: PINK priznala da je bi... Čet Maj 07, 2009 8:55 pm | |
| Pa dobro.Ima ljudi koji podrzavaju biosexualce,a neki ih mrze.Ja licno nemam nista protiv toga,ali msm. da je to neki poremecaj msm. Bog je stvorio muskarcu zenu... a ne muskarcu muskarca............ili zeni zenu...xD Nadam se da kontate sta ocu da kazem... | |
|
| |
Mr. Wyatt ~Music~Моd~
Broj poruka : 788 Godina : 30 Lokacija : ~Linkin Park world~ Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 05.03.2009
| |
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: PINK priznala da je bi... Pet Maj 08, 2009 1:35 pm | |
| | |
|
| |
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: Re: PINK priznala da je bi... Sre Maj 13, 2009 12:36 am | |
| Slozicu se... Meni ne smeta niko dok mene ne dira... Ona je to zato sto joj se to svidja... | |
|
| |
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| |
| |
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: PINK priznala da je bi... Sub Maj 23, 2009 4:47 pm | |
| Pa meni je to fujj,al ako je to njen izbor ,onda dobro . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PINK priznala da je bi... | |
| |
|
| |
| PINK priznala da je bi... | |
|