*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

BEP se vraca (konacno!) :)

Ići dole 
+2
KillerQueen
!MissPopTrash!
6 posters
AutorPoruka
!MissPopTrash!
Uzivas u najnovijim hitovima
!MissPopTrash!

Broj poruka : 302
Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Smile Obozavam muziku i ples Smile
Datum upisa : 23.03.2009

BEP se vraca (konacno!) :) Empty
PočaljiNaslov: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitimeSre Maj 13, 2009 12:44 am

Svi oni koji vole Black Eyed Peas, biće oduševljeni vešću da je bend opet na okupu. Posle izlaska Fergi iz grupe pre par godina, pevačica je uspela da ostvari svoju solo karijeru i doživi internacionalni uspeh sa svojim albumom “The Dutchess” iz 2006. godine.

Ipak, Fergi je uvek naglašavala da će bend u budućnosti nastaviti sa radom. Poslednji album Black Eyed Peas su objavili 2005, “Monkey Business”, ali konačno je došao trenutak za nešto novo. Pogledajte novi video za pesmu “Boom Booom Pow”, koji najavljuje njihov novi album “The E.N.D.”.

https://www.youtube.com/watch?v=PkkRWjisBfc&feature=player_embedded
Nazad na vrh Ići dole
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitimeČet Maj 14, 2009 3:20 pm

Bas super sto su se opet sastali....
Nazad na vrh Ići dole
~**Ashley**~
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitimePet Maj 15, 2009 12:39 am

extra! chula sam pre neki dan pesmu boom boom pow!! ali nisam znala dal je to samo zbog pesme ili se stwarno okupljaju ponowo.....tnx puno!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitimePet Maj 15, 2009 2:42 am

Hvala na novostima...
Ja sam mislila da se nikad nece sastati ponovo jer je Fergi krenula nekim svojim putem, ali ok...
Nisam ih slushala ni pre, necu ni sad, ali dobro za njih...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
Aurora
Aurora

Broj poruka : 314
Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise...
Datum upisa : 22.05.2009

PočaljiNaslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitimePet Maj 22, 2009 11:40 pm

*Nicky*LiveLaughLove =) ::

Ja sam mislila da se nikad nece sastati ponovo jer je Fergi krenula nekim svojim putem, ali ok...
Nisam ih slushala ni pre, necu ni sad, ali dobro za njih...

Ja nisam ni provalila da su se rastali xD ... Mislila sam da je ona htela i solo i grupu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
**<Z=e=Lj=a=N=a>**
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
**<Z=e=Lj=a=N=a>**

Broj poruka : 211
Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku Smile.
Datum upisa : 11.05.2009

PočaljiNaslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitimeSub Maj 23, 2009 4:47 pm

Extra Smile.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :)   BEP se vraca (konacno!) :) Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

BEP se vraca (konacno!) :)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Enrike konačno u Beogradu!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: