| BEP se vraca (konacno!) :) | |
|
+2KillerQueen !MissPopTrash! 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: BEP se vraca (konacno!) :) Sre Maj 13, 2009 12:44 am | |
| Svi oni koji vole Black Eyed Peas, biće oduševljeni vešću da je bend opet na okupu. Posle izlaska Fergi iz grupe pre par godina, pevačica je uspela da ostvari svoju solo karijeru i doživi internacionalni uspeh sa svojim albumom “The Dutchess” iz 2006. godine. Ipak, Fergi je uvek naglašavala da će bend u budućnosti nastaviti sa radom. Poslednji album Black Eyed Peas su objavili 2005, “Monkey Business”, ali konačno je došao trenutak za nešto novo. Pogledajte novi video za pesmu “Boom Booom Pow”, koji najavljuje njihov novi album “The E.N.D.”. https://www.youtube.com/watch?v=PkkRWjisBfc&feature=player_embedded | |
|
| |
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :) Čet Maj 14, 2009 3:20 pm | |
| Bas super sto su se opet sastali.... | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :) Pet Maj 15, 2009 12:39 am | |
| extra! chula sam pre neki dan pesmu boom boom pow!! ali nisam znala dal je to samo zbog pesme ili se stwarno okupljaju ponowo.....tnx puno!!! | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :) Pet Maj 15, 2009 2:42 am | |
| Hvala na novostima... Ja sam mislila da se nikad nece sastati ponovo jer je Fergi krenula nekim svojim putem, ali ok... Nisam ih slushala ni pre, necu ni sad, ali dobro za njih... | |
|
| |
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :) Pet Maj 22, 2009 11:40 pm | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
Ja sam mislila da se nikad nece sastati ponovo jer je Fergi krenula nekim svojim putem, ali ok... Nisam ih slushala ni pre, necu ni sad, ali dobro za njih... Ja nisam ni provalila da su se rastali xD ... Mislila sam da je ona htela i solo i grupu | |
|
| |
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :) Sub Maj 23, 2009 4:47 pm | |
| Extra . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BEP se vraca (konacno!) :) | |
| |
|
| |
| BEP se vraca (konacno!) :) | |
|