*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Postali su luzeri Sre Jul 08, 2009 6:42 pm | |
| Mega fijasko sledi jedan za drugim! Fanovi napuštaju ova tri momka... O, pa šta se to dešava sa bendom Jonas Brothers? Još donedavno bili su najhot tipovi Holivuda, a sada su se pretvorili u totalne luzere! Sve što Nick (16), Joe (19) i Kevin (21) dotaknu - propada! Čak i njihova nova televizijska serija “J.O.N.A.S” predstavlja jedan od lošijih televizijskih projekata američkog Disney Chanela. Samo je četiri miliona gledalaca želelo da vidi prve epizode. Što je još gore, nedelju dana kasnije taj se broj prepolovio! Onda su šefovi Disneyja intervenisali i emisiju počeli da emituju, umesto subotom uveče, nedeljom! Ovo nije prvi glumački fijasko braće! Da vas podsetimo, njihov 3 D film sa koncerta bio je totalni promašaj - nije postigao ni trećinu uspeha filma koncerta “Hannah Montana”... VIŠE U novom broju BRAVO magazina... | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Postali su luzeri Sre Jul 15, 2009 12:31 am | |
| Citala sam... I malo me zabole... Znam da nece biti tako... Jesta da ih mrzim... Ali kad dodju tri lika na koje se pali ceo svet (a to sig nije zbog muzike) i pevaju pesmice koje su stvorene iz jednog razloga a to je da se prodaju i budu hitovi medju glupavim americkim tinejdzerkama onda bend ne moze da propadne posle 1 ili 2 albuma ili koliko su vec izdali... | |
|
Jecy_Good Girl Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 232 Godina : 30 Lokacija : My Imagination...I'm Not Alone...:D Nesto o tebi ... : '94 always in my heart.... Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Postali su luzeri Sre Jul 15, 2009 1:47 pm | |
| Ja se nadam da moze...xD! A ne widim shta wide na njima pa se pale na to...ruzni su i odwratni...nishta mi se ne swidja kod njih... | |
|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Postali su luzeri Sre Jul 22, 2009 9:33 pm | |
| nisu oni postali luzeri, oni su to vec i bili | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Postali su luzeri | |
| |
|