...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Toše Proeski, jedan jedini Pon Feb 02, 2009 3:41 pm | |
| Zamislite na trenutak da je 25. januar. I zamislite da se nije dogodilo to što se dogodilo. Zamislite reku ljudi, uzbuđenih i nasmejanih, kako hrle na njegov koncert. Proslava rođendana i promocija novog albuma ujedno. I, na kraju, zamislite njega. Divnog, nežnog, ustreptalog. S licem dečaka, s osmehom i glasom anđela, s harizmom kakvu niko drugi nema. Prosto zrači, zar ne? Mami nam uzdahe i osmehe, svi ga volimo. Gde god se pojavi, osvetli prostor, donese mir... Takav se jedan rađa.
Slavili bismo tog 25. januara 28. rođendan, radovali se i pevali zajedno. Dobili bismo nove pesme, setili se starih i s koncerta otišli bogatiji i puni utisaka. Ovako... Ostaje nam samo da obeležimo dan. Da se setimo. Njega, velikog. Najvećeg.
Ovih dana u Skoplju je promovisan novi album "The Hardest Thing". Snimljen na engleskom, trebalo je da bude odskočna daska jedne velike svetske karijere. No, ona je tragično prekinuta. I svaka dalja reč je suvišna, svaki komentar nebitan. Vreme se ne da vratiti unazad. Ono što nama ostaje jeste da ne zaboravimo.
Promocija novog albuma održana je i u Beogradu. Početni tiraž je 150.000 primeraka. Uz CD, snimljen je i dokumentarac o snimanju albuma. Beograđani su ga mogli videti dan nakon rođendana i premijere u Skoplju, i to u bioskopu "Roda 2" na Banovom brdu. Film "Korak do svetske slave - The Hardest Thing" pratilo je mnogo poznatih lica iz sveta muzike i šou-biznisa. Na ekranu su se smenjivale slike s njegovih koncerata, oduševljene publike, boravka u Londonu, gde je snimao poslednji album, a u publici red pesme pa red suza.
I, nažalost, to je sve što možemo. Da se setimo, da pevušimo i da pustimo suzu. Kažu da ga nema, a i dalje je s nama. Toše, naš anđeo. | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Pon Feb 02, 2009 3:43 pm | |
| Da ... nazalost mozemo samo da ga se setimooo ..... | |
|
K!k!c@ Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 322 Datum upisa : 29.12.2008
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Uto Feb 03, 2009 10:10 pm | |
| - Loodacha 4EvEr ::
- Da ... nazalost mozemo samo da ga se setimooo .....
da,nazalost tako je....i ja sam cula njegov album 'The hardest thing" i stvano su prelepe pesme.... | |
|
stefan Pocetnik
Broj poruka : 16 Datum upisa : 01.02.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Uto Feb 03, 2009 10:19 pm | |
| |
|
Miki Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 2578 Lokacija : Za racunarom Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Uto Feb 03, 2009 10:51 pm | |
| - stefan ::
- Loodacha 4EvEr ::
| |
|
Kristina Pocetnik
Broj poruka : 26 Datum upisa : 30.01.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Čet Feb 05, 2009 1:21 am | |
| | |
|
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Sub Feb 07, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
× Karla × Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 268 Godina : 29 Lokacija : U osmom nebu........sa RBD ♥ Datum upisa : 05.02.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Sub Feb 07, 2009 8:39 pm | |
| |
|
DuLcE_95 Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 126 Datum upisa : 15.02.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini Čet Feb 19, 2009 9:14 pm | |
| BaSh Mi gA jE zXaO,oBoZaWaLa Sam ga!!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Toše Proeski, jedan jedini | |
| |
|