♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: ŽIVOG GA SAHRANIŠE! Sub Feb 07, 2009 11:23 pm | |
| Subota, Februar 07, 2009
Aco Pejović
"Živ sam i zdrav i, ako bog da, planiram da još dugo uživam na ovom svetu! Nažalost, postoje ljudi kojima ništa nije sveto, pa ni nečiji život, osećanja... Kakvi se to ljudi bave plasiranjem ovako groznih priča?!", poručuje za “Svet” Aco Pejović samo nekoliko sati nakon insinuacija da je nastradao u teškoj saobraćanoj nesreći. Priča koja je umalo završila na novinskim stupcima rezervisanim za crnu hroniku, brzinom svetlosti proširila se u svim zemljama u regionu, a pojedini bosanski mediji otišli su toliko daleko da su vest o njegovoj navodnoj pogibiji, bez zvanične potvrde ili provere, objavili na svojim internet portalima, što je napravilo pravu pometnju među prijateljima i kolegama poznatog pevača. | |
|
DuLcE_95 Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 126 Datum upisa : 15.02.2009
| Naslov: Re: ŽIVOG GA SAHRANIŠE! Čet Feb 19, 2009 9:15 pm | |
| | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: ŽIVOG GA SAHRANIŠE! Ned Feb 22, 2009 3:12 am | |
| Da stw nisu normalni xD .. Sam naslow gowori xD | |
|
Ginevra Ginny Weasley Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 147 Lokacija : U nekom mom svetu muzike ... Datum upisa : 21.02.2009
| Naslov: Re: ŽIVOG GA SAHRANIŠE! Ned Feb 22, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ŽIVOG GA SAHRANIŠE! | |
| |
|