♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! Ned Feb 08, 2009 11:20 pm | |
| IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU!
Nakon nezapamćenog interesovanja za seriju "Ranjeni orao", glumci Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić dobili su ponudu da se oprobaju kao voditeljski par, i to na predstojećoj Beoviziji! Popularnim glumcima, naime, na adresu je stigao poziv od čelnika RTS-a, koji su smatrali da bi ovaj dvojac bio besprekoran u novoj ulozi, naročito ako se tome doda podatak da oboje sjajno pevaju, što bi i pokazali na ovom muzičkom takmičenju. Ipak, kako nezvanično saznajemo, Mićalovićka i Bosiljčić su ovu primamljivu ponudu posle kratkog razmišljanja odbili, jer su oboje zauzeti angažmanom u pozorištu, što im ne bi dalo mogućnost da se za vođenje Beovizije pripreme na pravi način. Da je reč o pravim profesionalcima, govori i podatak da odluku nisu promenili ni posle primamljive finansijske ponude koju bi dobili za ovaj veoma traženi posao. | |
|
She03. Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 214 Godina : 26 Nesto o tebi ... : Hip-Hoperka....Luda...Veeeoma Luuda....I ja trenirati Odbojka!!! Datum upisa : 08.02.2009
| Naslov: Re: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! Pon Feb 09, 2009 12:23 am | |
| oMG N ebih owo propustila nikad... ... | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! Pon Feb 09, 2009 2:24 pm | |
| Ni ja mislim malo su preterali ...... | |
|
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! Pon Feb 09, 2009 7:31 pm | |
| Pa,oni su ipak glumci... Ja da sam na njihovom mestu ovo nikad ne bi propustila,ali ih ipak razumem... | |
|
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! Sre Feb 11, 2009 3:06 am | |
| NIKAD NE BI PROPUSTILA PRILIKU DA VODIM BEOVIZUJU.............. | |
|
Miki Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 2578 Lokacija : Za racunarom Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! Sre Feb 11, 2009 3:48 pm | |
| SLOBODA MIĆALOVIĆ BI BAS EXTRA VODILA ALI IVAN BOSILJCIC NE
Mislim da je mnogo slupo sto je odbila >>> | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU! | |
| |
|