*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA: PAZI KOME MAŽNJAVAŠ!

Ići dole 
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA: PAZI KOME MAŽNJAVAŠ! Empty
PočaljiNaslov: LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA: PAZI KOME MAŽNJAVAŠ!   LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA: PAZI KOME MAŽNJAVAŠ! Icon_minitimePon Feb 09, 2009 2:37 pm

Fanovi Lepe Brene ovih dana ubiše se postavljajući na internet njen spot "Pazi kome zavidiš" jer ga neko automatski briše. A upućeni kažu da ista sudbina čeka i Karleušinog "Tihog ubicu". Opšta ujudurma i panika na forumima. Ko to zabranjuje najveću muzičku zvezdu pokojne Jugoslavije, pitaju se forumaši. Upitali smo se i mi, te smo se dali u potragu za odgovorom na ovo pitanje. U startu smo namirisali da tu nisu baš čista posla. Jasno je da niko ne bi mogao iz puke dosade ili zabave da uklanja spot gazdarice "Granda" sa "jutjuba", jednog od najposećenijih svetskih sajtova. Zahvaljujući kolegama sa jednog hrvatskog portala posvećenog folk muzici, saznali smo da iza svega stoji američki reditelj Pjer Mišel i cela armija njegovih saradnika koji su u Breninom spotu prepoznali svoje ideje. Znaju oni da srpska zvezda nije sama režirala svoj video-klip i da je u stvari glavni krivac onaj ko ekranizaciju pesme "Pazi kome zavidiš" potpisuje kao reditelj, a reč je o produkciji "Vižual infiniti". Međutim, Amerima je u startu bilo lakše da se raspitaju ko su Brena i Jelena nego da tragaju za pomenutom produkcijom...

Američka verzija spota "Tihi ubica" :

Sopt ''Tihi ubica'''

Nazad na vrh Ići dole

LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA: PAZI KOME MAŽNJAVAŠ!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Jelena Tomasevic: Oslabila zbog ljubavnih jada?!!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: