*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Ljubavni album Riblje Čorbe

Ići dole 
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Ljubavni album Riblje Čorbe Empty
PočaljiNaslov: Ljubavni album Riblje Čorbe   Ljubavni album Riblje Čorbe Icon_minitimeSub Feb 14, 2009 2:17 pm

Rok grupa "Riblja čorba" frontmena Bore Đorđevića objavila je krajem ove nedelje novi, osamnaesti. po redu album "Minut sa njom", za "Siti rekords". Album sadrži trinaest uglavnom ljubavnih pesama, što je ranije Đorđević i bio najavio agenciji Beta, rekavši da njegova grupa priprema "ljubavi album, muzički dosta mirniji, koji će mnogo manje opterećivati nekim težim sadržajima". Rokerski buntovnička i poletna "Radiću šta god hoću" koja otvara album, jedina je neljubavna pesma.

I SLIKA :

Ljubavni album Riblje Čorbe 2u7ad8j

Za one koje nisu culi ewo pesma MINUT SA NjOM :

Nazad na vrh Ići dole

Ljubavni album Riblje Čorbe
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Lil Vejn snima rok album
» Prljavo kazaliste: Novi album
» Uskoro novi album "Van Goga"