♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Boban Rajević: Američka avantura! Pon Feb 16, 2009 2:57 am | |
| Tek što je Boban Rajović svojoj supruzi objasnio da nema ništa sa Slađom Delibašić sa kojom je uslikan dok mu sedi u krilu, a zatim i kako joj zaviruje ispod suknjice, na pomolu je novi skandal! Gospođa Rajović ni ne sluti, šta sve još osim pevanja njen muž radi širom Kanade. Kako saznajemo nakon što su se upoznali na jednom foto sešnu slovenačka manekenka Maja Malnar je privukla Bobanovu pažnju.
Očigledno da dotičnoj ne smeta činjenica da je oženjen, te je bez pardona krenula sa njim na turneju po SAD. Samo prvih par dana su se trudili da budu diskretni, a posle su se toliko opustili da su svuda - u šopinge, na ručkove i večere išli zajedno. U želji da čujemo i njegov komentar, nekoliko puta smo bezuspešno kontaktirali Bobana, koji je ostao nem na naše pozive i SMS poruke. Verovatno zbog vremenske razlike, mada nema sumnje da će se već po izlasku ovog teksta sam oglasiti. | |
|