♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Marina Tadic ... Uto Feb 24, 2009 4:06 pm | |
| Iako je tek nedavno izdala svoj debitantski album “Još sam ona stara”, mlada uzdanica “Citi rekordsa” Marina Tadić već je osetila prve čari popularnosti. Naime, atraktivna brineta je prošle subote pevala u popularnom beogradskom klubu “Rič”, a kada je završila sa prvim blokom pesama na binu je stigla korpa sa 101. ružom koju joj je poslao anonimni obožavalac. “Zaista sam bila iznenađena, ali i šokirana, kada sam ugledala taj prekrasni buket. Najpre nisam verovala da su te ruže za mene, a onda sam pročitala porukicu. Još uvek ne znam ko je misteriozni obožavalac koji me je tako lepo obradovao, a ovom prilikom mu se zahvaljujem”, rekla je Marina za naš sajt. | |
|
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| |
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Marina Tadic ... Uto Feb 24, 2009 4:53 pm | |
| PAA BASX LEPO OD TOG OBAZAWAOCA xD ... _________________ | |
|
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Marina Tadic ... Pon Mar 16, 2009 12:35 am | |
| hehe...Meni ona nije nisxta posebno ali pesma Jos sam ona stara je ZARAZNA | |
|
_.Sweety.Doll._ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 210 Lokacija : U srcu jednog Pidze..xD Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x)) Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Marina Tadic ... Uto Mar 17, 2009 10:35 am | |
| slazem se...bas i nije nesto...xD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Marina Tadic ... | |
| |
|