*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata! Empty
PočaljiNaslov: Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata!   Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata! Icon_minitimeČet Apr 02, 2009 9:54 pm

Svetlana Ražnatović dobila je prošle nedelje poziv da uđe u rijaliti-šou „Veliki brat". Kako saznaje Press od izvora bliskih organizatorima, srpskoj folk divi ponuđeno je 100.000 evra da u kući provede 48 sati, ali je Ceca posle nekoliko dana razmišljanja odbila ponudu. “Prošle nedelje gazda „Emoušna" Goran Stamenković odlučio je da proba da privoli Cecu da uđe u kuću. Uskom krugu saradnika izneo je ovu ideju i dao im zadatak da probaju na sve načine da ubede Ražnatovićevu da uđe na dva dana u kuću VB", kaže izvor.
Namera „Emoušna" bila je toliko ozbiljna da je Ceci ponuđena neverovatna svota od 100.000 evra!Sagovornik Pressa navodi da je Ceci ideja u prvi mah bila zanimljiva, ali da je posle nekoliko dana premišljanja odlučila da je odbije: “Iako je suma na prvi pogled visoka, taj novac bi se vrlo brzo isplatio velikim skokom gledanosti, a „Emoušn" bi dotakao vrh. Nakon što je saslušala ponudu Ceca se konsultovala sa svojim saradnicima i prijateljima i oni su je ubedili da učešće u ovom serijalu može da bude štetno za njenu karijeru, iako bi to značilo i Cecin povratak na Pink, za koji je Željko Mitrović prethodno dao saglasnost
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata!   Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata! Icon_minitimeČet Apr 02, 2009 9:58 pm

Pa, meni se chini da Ceca nije zanimljiva...
Ona Karleusha je bar glupa ko noc, pa je bilo zanimljivo zamishljati kako bih je pretukla svakog puta kad provali neku glupost...
Ja VB gledam ponekad, ali da ga ne gledam zbog Cece ne bih ni pochela...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm

Ceca Ražnatović: 100.000 evra za dva dana kod Velikog brata!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: