| Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Uto Jun 16, 2009 2:21 pm | |
| Situacija u vezi sa Suzan Boyle, koja je publiku širom sveta prvo oduševila impresivnim nastupom u emisiji „Britain’s Got Talent“, a zatim i rastužila nakon što je doživela nervni slom posle osvojenog drugog mesta u finalu, menja se iz dana u dan. Suzan se oporavila, preselila u luksuzan stan vredan 2,3 miliona evra, U Londonu, koji je za svoju ljubimicu iznajmio Simon Cowell, jedan od članova žirija u emisiji „Britain’s Got Talent“. Kako navodi londonski „Daily mail“, Cowell ne žali para da bi sačuvao svoju trenutno najvredniju štićenicu. Obasuo ju je poklonima, a unajmio je čak četiri limuzine koje će biti na raspolaganju četrdesetosmogodišnjoj domaćici iz Vest Lotijana u Škotskoj. Naravno, Cowellova računica je sasvim prosta budući da će Suzan, kako se procenjuje, od albuma i najavljenih koncerata u Velikoj Britaniji i Americi, zaraditi najmanje šest miliona evra. Bojlova, koja je pet dana provela u klinici „The Priory“ u Londonu nakon pretrpljenog nervnog sloma, ima i svoju ličnu lekarku koja je sa njom 24 sata dnevno. Suzan bi uskoro sa ostalim finalistima emisije trebalo da krene na turneju po Velikoj Britaniji, a zatim je očekuju gostovanja u Americi. Po rečima njenog brata Garrya, Susan je dobila pozivnicu da peva na proslavi 4. jula u Beloj kući u Vašingtonu. Inače, porodica američkog predsednika Baraka Obame je u maju već jednom zvala Susan da bude njihov gost, ali Boylova je zbog brojnih obaveza morala da odbije taj poziv. | |
|
| |
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Sre Jun 17, 2009 1:38 pm | |
| pa lepo xD ... blago njoj xD ... | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Sre Jun 17, 2009 7:28 pm | |
| Možda sam kreten, msm jesam, ali ja ne mogu više da čitam vesti o njoj... Na početku sam bila oduševljena što tako lepo peva, ali sada kada prave cirkusku atrakciju od nje samo zbog njene bolesti, smučila mi se cela priča! | |
|
| |
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Sre Jun 17, 2009 9:09 pm | |
| to je istina... nikada ne bi pisali o njoj da se gledaoci nisu bili zainteresovani za nju a sada su preterali... | |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Sre Jun 17, 2009 9:15 pm | |
| Da i ja se slažem sa vama! Ne znam da l iste čuli, ali Paris Hilton će joj valjda pomoći da što bolje izgleda... i sve će to Paris da plati! Valjda operacije i to...tako sam čula... | |
|
| |
Jecy_Good Girl Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 232 Godina : 30 Lokacija : My Imagination...I'm Not Alone...:D Nesto o tebi ... : '94 always in my heart.... Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Sre Jun 17, 2009 9:26 pm | |
| Ako je istina,samo cu da kazem...strashno... | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Čet Jun 18, 2009 1:07 am | |
| Brate mili, katastrofa.... Gde je nasla bas nju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Sub Jun 27, 2009 9:39 pm | |
| A i ta zena... Nije valjda toliko glupa da dozvoli da je Paris sredjuje ima od nje da napravi roze fancy babu | |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Ned Jun 28, 2009 9:44 pm | |
| NE znam...tako sam cula na TV-u... | |
|
| |
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra Čet Jul 02, 2009 4:14 am | |
| Ajme uzasa... . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra | |
| |
|
| |
| Susan Boyle se preselila u stan vredan 2, 3 miliona evra | |
|