*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Pon Apr 06, 2009 6:06 pm | |
| Vlado Georgiev Nova pesma je posvećena nekoj posebnoj Slučajnost ili ne, uglavnom, s prvim znacima proleća i dvocifrenim temperaturama vratio se i muzičar koji je u domaći zvuk već na prvom albumu „Navika“ uneo miris mora, emocije i kvalitet. Od „Žene bez imena“ prošlo je čak šest godina, u međuvremenu smo se utešili sa par singlova, a najnoviji „Hej, ti“, koji se od prošlog petka vrti na radio i TV stanicama, ulio nam je nadu da je novi album Vlada Georgieva na vidiku. – Nadam se da će treći CD izaći do juna. Mnogo vremena nam je oduzela ova pesma, i taman za toliko kasni album. Baš je dugo trajala priča oko singla i spota. Čak jedanaest snimajućih dana smo imali, osam u Veneciji, tri u Kragujevcu – rekao nam je Vlado, na dan kada su promovisani nova pesma i spot. Zašto baš ta dva grada? – Kragujevac zbog vrhunskog gostoprimstva koje sam tamo doživeo i zbog fantastične lokacije. Snimali smo u fabrici „Zastava“, koja je veličine jednog grada, pa smo sva ludiranja, koja smo zamislili, mogli da izvedemo (u spotu za novu pesmu Vlado i devojka voze automobile, veoma brzo, prim. aut.). Izvor: Blic Puls :: opširnije u štampanom izdanju | |
|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Čet Maj 28, 2009 4:26 pm | |
| Nadam se da ne najnoviji album biti super | |
|
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Čet Maj 28, 2009 9:56 pm | |
| Nisam znala da ga slusas... | |
|
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Pet Maj 29, 2009 1:05 am | |
| Pa ja ga bas nesto i ne sluasam,znam dosta jegovih pesama,al valjda ce album biti dobar . | |
|
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Pet Maj 29, 2009 3:07 pm | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- Nisam znala da ga slusas...
Ha ha . Ja mislim da jedini pevac ovakve vrste i to jos domaci koga ja volim ponekad da cujem ! Mada ne mogu cesto, brzo dosadi jer ipak nije to to xD ... | |
|
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Sub Maj 30, 2009 1:58 am | |
| Ja kad idem sa ovima iz DR na svirke oni vole iz sprdnje da pevaju njegove pesme... | |
|
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum Sub Maj 30, 2009 6:47 pm | |
| pa dobro ... po meni, on je jedan od retkih kvalitetnih muzicara na ovvim prostorima, pogotovu pop muzike... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vlado Georgijev - Uskoro novi alubum | |
| |
|