*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD

Ići dole 
+3
emmakg
~**Ashley**~
*Nicky*LiveLaughLove =)
7 posters
AutorPoruka
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Empty
PočaljiNaslov: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimePon Apr 06, 2009 6:33 pm

OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK, I SIGURNO POBEĐUJEMO!

OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Beovizija-poluf-019

Buka oko „Beovizije“ napokon se stišala i talentovana četvorka iz „OT benda“ na miru se posvetila pripremama za čak dva beogradska koncerta koja će zajedno sa svojim kolegama sa Akademije 19. i 20. aprila održati u Centru „Sava“. Nikola Paunović, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov i Nikola Sarić, uprkos velikoj popularnosti koju uživaju, mnogo većoj od one za vreme trajanja „Operacije trijumf“, reklo bi se i dalje žive krajnje jednostavnim životima. U prilog tome ide i činjenica da su na intervju za „Svet“ došli gradskim prevozom.

Koliko su vam se po izlasku iz anonimnosti promenili životi?
Nikola Sarić: Donekle jesu, ali ne preterano. I dalje se sedam puta dnevno vozimo gradskim prevozom, ali daleko od toga da imamo problem s tim.
Najiskrenije, kako vam se dopada Konova „Cipela“?
Nikola Sarić: Pesma i nije toliko loša za one koji vole tu vrstu muzike, ali nisam sasvim siguran koliko joj je mesto na „Evroviziji“. Ipak, kao patriota, ali i kao neko ko misli da je Kon super lik, želim mu što bolji plasman u Moskvi.
Nikola Paunović: „OT bend“ bi sledeće godine za „Beoviziju“ mogao da konkuriše sa pesmom „Opanak“ i, budu li članovi žirija isti – sigurno pobeđujemo! Ispunićemo sve uslove – pesma će imati nešto nacionalno u sebi, a i obuća je očigledno u trendu! (smeh)

Kako komentarišete Markovu izjavu da ne čini naciju 30.000 ljudi koji su glasali za vas?
Đorđe: Još manje je čine četiri hiljade koje su glasale za njega!
Nije malo onih koji tvrde da ste veliki broj glasova dobili zbog trenutne popularnosti, a ne zbog kvaliteta.
Vukašin: Takva tvrdnja mi baš i nije najjasnija. Ukoliko neko od gospode sa estrade smatra da mu opada popularnost, niko im nije branio da se prijave za „Operaciju trijumf“.

Vaš kolega Igor Cukrov jedini je uspeo da se dočepa Moskve. Kakve su mu šanse?
Vukašin: Mislim da Igor nije iskoristio maksimum svojih vokalnih sposobnosti, a što se pesme tiče, tako nešto nikada ne bih pevao, ali on voli taj dalmatinski melos i u svakom slučaju mu želim svu sreću.

Nema sumnje da ste trenutno veoma popularni, ali budući da se od slave ne živi, jeste li zadovoljni finansijama?
Nikola Sarić: Nedavno smo imali nastup u jednoj velikoj diskoteci u Podgorici i zaista je bilo sjajno. Radili bismo mi i više, ali smo trenutno preokupirani koncertima u Beogradu.

Jeste li zadovoljni kako se ljudi iz „Imoušna“ i „Melodi mjuzika“ ophode prema vama?
Vukašin: Za sada jesmo, ali to ne znači da će tako biti i za godinu dana.

Je li tačno da mesečno dobijate „džeparac“ od 350 evra?
Nikola Paunović: Nije.

Po završetku „Operacije trijumf“ niste bili nimalo oduševljeni činjenicom da ćete biti u bendu. Jeste li i dalje nezadovoljni što karijere ne gradite kao solisti?
Vukašin: Ideja o „OT bendu“ nam se nije dopala jer nismo bili sasvim načisto s tim kako je Tonči Huljić zamislio čitavu priču. U početku nam je sve to delovalo nekako frankenštajnovski. Ipak, u praksi je ispalo mnogo bolje, jer svi pevamo i niko nije zapostavljen.

Sviđa li vam se pesma s kojom ste nastupili na „Beoviziji“?
Vukašin: Na prvo slušanje mi se uopšte nije dopala. Kada sam je čuo, rasplakao sam se!
Nikola Paunović: Ja sam se histerično smejao! Ipak, nakon nekih naših sugestija izmenjena je taman toliko koliko je bilo potrebno da nam se svidi.
Pisalo se da je Ivan Oven, koji je potpisan kao autor pesme „Blagoslov za kraj“ u stvari pseudonim Tončija Huljića.
Nikola Sarić: Ivan Oven je kompozitor iz „Univerzala“, produkcijske kuće koja sarađuje sa našom. Istina, nismo ga upoznali, ali to ne znači da je umro pre dvesta godina, kao što je objavljeno u nekim novinama. (smeh)
Vukašin: Ne razumem zašto bi Tonči koristio pseudonim... Bili smo na korak do pobede i verujem da bi mu bila čast da je ove godine na „Evroviziju“ otišao sa čak dve pesme. Što se Ovena tiče, ako je zaista umro pre dva veka, a komponovao je „Blagoslov za kraj“, onda je bio veoma napredan i moderan muzičar. (smeh)

Kako je bilo sarađivati sa Kajom?
Nikola Paunović: Sjajno! Ona je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima i, iako su nam mnogi govorili – šta će vam Kaja, ona peva narodnjake, potpisujem da nijedna pevačica to ne bi uradila bolje od nje.
Nikola Sarić: Uostalom, na sceni je izgledala graciozno i bez nje bi sveukupan utisak sigurno bio mnogo lošiji.

Sada, kada se prašina oko „Beovizije“ slegla, jeste li razočarani što niste pobedili?
Vukašin: Naravno da smo razočarani! Meni lično „Evrovizija“ nije najveći san, ali me boli nepravda. Izbojkotovani smo na najbedniji mogući način, najprostijom kalkulacijom. Da nam je žiri dao deset bodova pa da smo izgubili, bilo bi okej. Ovako, sve je bilo isuviše providno.
Nikola Paunović: Bend koji je greškom ušao u finale od žirija je dobio deset bodova, a mi tek bednih pet. Najgore od svega mi je bilo to što su nas svi pljuvali da nam je nameštena pobeda, a kada se to nije desilo, čitava priča je samo gurnuta pod tepih. Niko nije našao za shodno da napiše bar dve rečenice o tome da smo nepravedno optuženi za nameštaljku.
Đorđe: Problem je u tome što je žiri bio pristrasan i što je izvođače ocenjivao po ličnom nahođenju, umesto da su gledali koja bi nas pesma u Evropi najbolje predstavljala.

Pisalo se da su vas Željko Joksimović i Kornelije Kovač bojkotovali zbog ličnih nesporazuma sa produkcijskom kućom koja stoji iza vas.
Đorđe: Ako nam je Željko zaista zbog incidenta između Milene Vučić i Milana Kalinića dao mali broj bodova, onda je svaki komentar suvišan.
Vukašin: Toj Mileni Vučić je samo pojavljivanje na gala večeri bilo sjajna reklama i Milanovu šalu uopšte nije trebalo da primi tako tragično.

Željko je, takođe, izjavio da je „OT bend“ „Englezima pokušao da proda Džejmsa Bonda“, verujući da Srbiju treba da predstavlja pesma kojom dominira karakterističan etno melos.
Nikola Paunović: Da, zašto „Lane“ i „Oro“ po hiljaditi put ne bismo poslali na „Evroviziju“?!

Poslednji izmenio *Nicky*LiveLaughLove =) dana Pet Apr 10, 2009 1:55 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
~**Ashley**~
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimePon Apr 06, 2009 8:20 pm

Citat :
Kako komentarišete Markovu izjavu da ne čini naciju 30.000 ljudi koji su glasali za vas?

shta hoce wishe owaj Marko? pobedio je..i neka njih ostawi na miru.....

a i ziri stwarno nije bio prawedan.....
Nazad na vrh Ići dole
emmakg
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
emmakg

Broj poruka : 373
Godina : 35
Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku...................
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimeUto Apr 07, 2009 4:59 am

Slazem se.................
Nazad na vrh Ići dole
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimeUto Apr 07, 2009 10:55 am

~**Ashley**~ ::
Citat :

shta hoce wishe owaj Marko? pobedio je..i neka njih ostawi na miru.....

a i ziri stwarno nije bio prawedan.....
^Slazem se^
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 10:54 am

NADAM SE DA CE SLEDECE GODINE POBEDITI OT BEND..!!!
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 1:09 pm

Slažem se! Žiri je bio preterano nepravedan! Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
<3*LoVe ~StOrY*<3
Znas sve popularne hitove
Znas sve popularne hitove
<3*LoVe ~StOrY*<3

Broj poruka : 405
Godina : 28
Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT
Datum upisa : 15.03.2009

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitimeSre Apr 15, 2009 6:48 pm

axaxaxxa...Koji carewi!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldeirbd4ever.forum8.biz
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD   OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

OT BEND: SLEDEĆE GODINE ĆEMO NA BEOVIZIJU SA PESMOM OPANAK xD
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ODBILI DA VODE BEOVIZIJU!
» OT Bend - NEW SONG (SPOT)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: