Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Sub Maj 23, 2009 11:10 pm | |
| Poslednji singl Kanyea Westa sa albuma 808s & Heartbreak je "Paranoid" u kojem se pojavljuje i britanski pevač Mr. Hudson. West kaže kako ima velika očekivanja za zvezdu u usponu. "Verujem da Mr. Hudson ima veliki potencijal da postane veći umetnik od mene. Pojedini umetnici - a to sam rekao i kada je Rihanna nastupala kao moja predgrupa - i određeni ljudi imaju potencijal da odu još dalje." West i Mr. Hudson nedavno su snimili video spot za Hudsonov singl "Supernova". On će se pojaviti na Hudsonovom dolazećem albumu, Straight No Chaser, koji će biti objavljen 3. avgusta. | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Ned Maj 24, 2009 11:40 am | |
| tnx... Ne slusam hip-hop... | |
|