*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu"

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Aurora
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
Aurora

Broj poruka : 314
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise...
Datum upisa : 22.05.2009

Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Empty
PočaljiNaslov: Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu"   Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Icon_minitimeSub Maj 23, 2009 11:10 pm

Poslednji singl Kanyea Westa sa albuma 808s & Heartbreak je "Paranoid" u kojem se pojavljuje i britanski pevač Mr. Hudson.
Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Kanye
West kaže kako ima velika očekivanja za zvezdu u usponu.

"Verujem da Mr. Hudson ima veliki potencijal da postane veći umetnik od mene. Pojedini umetnici - a to sam rekao i kada je Rihanna nastupala kao moja predgrupa - i određeni ljudi imaju potencijal da odu još dalje."

West i Mr. Hudson nedavno su snimili video spot za Hudsonov singl "Supernova". On će se pojaviti na Hudsonovom dolazećem albumu, Straight No Chaser, koji će biti objavljen 3. avgusta.
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Empty
PočaljiNaslov: Re: Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu"   Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu" Icon_minitimeNed Maj 24, 2009 11:40 am

tnx...
Ne slusam hip-hop...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm

Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» "Mačkice" u ljubavi - "Pussycat Dolls"
» "The Prodigy" izdaju prvi singl s novog albuma
» "The Australian Pink Floyd Show" u Beogradu