*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"

Ići dole 
+4
♪ MuSiC GiRl ♪
...Zw0nc!ca....
KillerQueen
*Nicky*LiveLaughLove =)
8 posters
AutorPoruka
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Empty
PočaljiNaslov: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimePet Apr 10, 2009 7:58 pm

Ana i Pidza ipak nisu u vezi
Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Anabebicifilip.

Ana Bebić, učesnica „Operacije Trijumf“, koja je svim kolegama Akademcima zavrtela pamet, našla je pravu ljubav.

Iako se pisalo o tome da je Ana u vezi sa Nikolom Paunovićem, ispostavilo se da je njihova „veza“ samo maska za publiku, te da je njen pravi dečko Filip Miletić.

Široj javnosti on je poznat kao deo dueta, koji je komponovao pesmu Seke Aleksić „Aspirin“, a sa Milošem Roganovićem je u zajedničkom studiju uradio veliki broj hitova za narodnjake. Između ostalog, on je i jedan od autora Anine pesme „Preživeću“.

Prema informacijama dnevne novine „Press“, Ana i Filip su u vezi već mesec dana

- Ljubav je počela saradnjom na projektu „Operacija Trijumf". Filip je predložio Milošu da upravo Ani naprave hit i iz te saradnje nastala je pesma „Preživeću", ali se rodila i ljubav - kaže izvor Pressa blizak zaljubljenom paru, i dodaje:

- S njihovom vezom upoznate su sve kolege Bebićeve, pa i Nikola Paunović, za koga su ljudi iz Aninog menadžmenta izmislili da joj je novi dečko. Ova priča je proturena u javnost da bi se zavarao pravi trag, ali i zato što pred koncert „Operacije Trijumf" ljubav bivših studenata dobro zvuči kao reklama.
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimePet Apr 10, 2009 11:07 pm

Pf...nasla je nekog narodnjaka,al' dobro njen problem.Po meni Pidza joj je bolji...
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 10:50 am

Alice Cullen ::
Pf...nasla je nekog narodnjaka,al' dobro njen problem.Po meni Pidza joj je bolji...
daaaaaaa.......pidza je najlepsxi cxowek na swetuuuuuu
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 12:15 pm

Da, da slazhem se sa vama, Pidzha je sto puta bolji od ovog lika...
I tako lepo... peva Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 12:16 pm

^ ^ D@@@ ..
Nazad na vrh Ići dole
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 1:06 pm

*Nicky*LiveLaughLove =) ::
Da, da slazhem se sa vama, Pidzha je sto puta bolji od ovog lika...
I tako lepo... peva Laughing
Slažem se!
Nazad na vrh Ići dole
<3*LoVe ~StOrY*<3
Znas sve popularne hitove
Znas sve popularne hitove
<3*LoVe ~StOrY*<3

Broj poruka : 405
Godina : 28
Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT
Datum upisa : 15.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimeSre Apr 15, 2009 6:49 pm

Alice Cullen ::
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldeirbd4ever.forum8.biz
Estrella*
Pocetnik
Pocetnik
Estrella*

Broj poruka : 69
Godina : 30
Nesto o tebi ... : Cao!Ja se zovem Samra i zivim u Crnoj Gori.Obozavam grupu RBD.Idoli su mi CHAVERRONI,Volim da plesem i pjevam,i takodje volim da igram kosarku.Volim pop muziku....Caos!!
Datum upisa : 13.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimePet Maj 22, 2009 4:15 pm

pa OK je
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rbd4ever.nice-topic.com
**<Z=e=Lj=a=N=a>**
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
**<Z=e=Lj=a=N=a>**

Broj poruka : 211
Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku Smile.
Datum upisa : 11.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitimePet Maj 22, 2009 7:03 pm

Ma extra Smile.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"   Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» "Mačkice" u ljubavi - "Pussycat Dolls"
» Ana Bebić: Imam dva momka!
» "The Prodigy" izdaju prvi singl s novog albuma
» Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!
» Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: