| Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" | |
|
+4♪ MuSiC GiRl ♪ ...Zw0nc!ca.... KillerQueen *Nicky*LiveLaughLove =) 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Pet Apr 10, 2009 7:58 pm | |
| Ana i Pidza ipak nisu u vezi. Ana Bebić, učesnica „Operacije Trijumf“, koja je svim kolegama Akademcima zavrtela pamet, našla je pravu ljubav.
Iako se pisalo o tome da je Ana u vezi sa Nikolom Paunovićem, ispostavilo se da je njihova „veza“ samo maska za publiku, te da je njen pravi dečko Filip Miletić.
Široj javnosti on je poznat kao deo dueta, koji je komponovao pesmu Seke Aleksić „Aspirin“, a sa Milošem Roganovićem je u zajedničkom studiju uradio veliki broj hitova za narodnjake. Između ostalog, on je i jedan od autora Anine pesme „Preživeću“.
Prema informacijama dnevne novine „Press“, Ana i Filip su u vezi već mesec dana
- Ljubav je počela saradnjom na projektu „Operacija Trijumf". Filip je predložio Milošu da upravo Ani naprave hit i iz te saradnje nastala je pesma „Preživeću", ali se rodila i ljubav - kaže izvor Pressa blizak zaljubljenom paru, i dodaje:
- S njihovom vezom upoznate su sve kolege Bebićeve, pa i Nikola Paunović, za koga su ljudi iz Aninog menadžmenta izmislili da joj je novi dečko. Ova priča je proturena u javnost da bi se zavarao pravi trag, ali i zato što pred koncert „Operacije Trijumf" ljubav bivših studenata dobro zvuči kao reklama. | |
|
| |
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Pet Apr 10, 2009 11:07 pm | |
| Pf...nasla je nekog narodnjaka,al' dobro njen problem.Po meni Pidza joj je bolji... | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Uto Apr 14, 2009 10:50 am | |
| - Alice Cullen ::
- Pf...nasla je nekog narodnjaka,al' dobro njen problem.Po meni Pidza joj je bolji...
daaaaaaa.......pidza je najlepsxi cxowek na swetuuuuuu | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Uto Apr 14, 2009 12:15 pm | |
| Da, da slazhem se sa vama, Pidzha je sto puta bolji od ovog lika... I tako lepo... peva | |
|
| |
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Uto Apr 14, 2009 12:16 pm | |
| | |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Uto Apr 14, 2009 1:06 pm | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- Da, da slazhem se sa vama, Pidzha je sto puta bolji od ovog lika...
I tako lepo... peva Slažem se! | |
|
| |
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Sre Apr 15, 2009 6:49 pm | |
| - Alice Cullen ::
- Pf...nasla je nekog narodnjaka,al' dobro njen problem.Po meni Pidza joj je bolji...
| |
|
| |
Estrella* Pocetnik
Broj poruka : 69 Godina : 30 Lokacija : Montenegro Nesto o tebi ... : Cao!Ja se zovem Samra i zivim u Crnoj Gori.Obozavam grupu RBD.Idoli su mi CHAVERRONI,Volim da plesem i pjevam,i takodje volim da igram kosarku.Volim pop muziku....Caos!! Datum upisa : 13.03.2009
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Pet Maj 22, 2009 4:15 pm | |
| | |
|
| |
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" Pet Maj 22, 2009 7:03 pm | |
| Ma extra . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" | |
| |
|
| |
| Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina" | |
|