Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Fall Out Boy & OneRepublic nastupaju u seriji Soundstage Sub Maj 23, 2009 11:11 pm | |
| Fall Out Boy i OneRepublic nastupiće u udarno vreme u muzičkoj televizijskoj seriji Soundstage. OneRepublic će biti na programu 25. juna, a Fall Out Boy 23. jula na kanalu PBS. U sezoni za 2009. godinu u seriji će se pojaviti i koncerti Billyja Idola, Josha Grobana, grupe Death cab For Cutie i drugih. Proverite program. | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Fall Out Boy & OneRepublic nastupaju u seriji Soundstage Ned Maj 24, 2009 11:44 am | |
| Ne slusam ni jedne ni ni druge, a ni seriju ne gledam, ali hvala u svakom slucaju... | |
|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Fall Out Boy & OneRepublic nastupaju u seriji Soundstage Ned Maj 24, 2009 12:36 pm | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- Ne slusam ni jedne ni ni druge, a ni seriju ne gledam, ali hvala u svakom slucaju...
ni ja, ali sam mislila da mozda ima nekih njihovih fanova xD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Fall Out Boy & OneRepublic nastupaju u seriji Soundstage | |
| |
|