| Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Sub Apr 11, 2009 1:29 pm | |
| Ana postala Sanela Ana Nikolić, glavno glumačko pojačanje serije „Pare ili život", odlučila da prvi glumački honorar pokloni svojoj bivšoj osnovnoj školi. Ana u Pinkovoj seriji igra pjevačicu Sanelu. Ana je ozbiljno riješila da se posveti glumi. Pop pjevačica i zvanično je juče predstavljena kao glumačko pojačanje Pinkove igrane serije „Pare ili život", po kojoj će se uskoro snimati istoimeni film. Ana, za koju se u medijima već pisalo da je u vezi s glumcem i producentom Mimom Karadžićem, priznaje da je od početka snimanja pravila greške. "Videćemo kako sam se snašla kao glumica, a sada je rano da o tome govorimo jer tek imam glumačko iskustvo od sedam sati. Nadam se da Mimu i mene više neće povezivati kao ljubavnike, već samo kao prave poslovne partnere. Greške sam pravila jer sam navikla da kao pevačica gledam stalno u kameru, pa sam to radila i tokom snimanja serije. Scene sam morala da ponavljam, ali ne žalim jer sam naučila da nema gledanja u kameru, što će mi koristiti u budućnosti za neke nove uloge - rekla je novopečena glumica. Nikolićeva glumi pevačicu Sanelu, koja će se u „Pare ili život" pojaviti od 23. do 30. epizode. Inače, kompletan honorar od prve uloge Ana je odlučila da pokloni Osnovnoj školi „Stevan Jakovljević" u Paraćinu, koju je pohađala. | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Sub Apr 11, 2009 6:25 pm | |
| neshto nisam razumela....njih dwoje su zajedno??? | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Ned Apr 12, 2009 3:31 am | |
| Pa to se prichalo, ali izgleda da nisu... | |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Ned Apr 12, 2009 10:00 pm | |
| Pa da to se pričalo ali ne verujem da je to istina... | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Ned Apr 12, 2009 10:12 pm | |
| ma ni ja ne werujem.....msm o boze...pa ta dewojka ima ochi..... | |
|
| |
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Pon Apr 13, 2009 8:08 pm | |
| JA MISLIM DA NISU U VEZI................ | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Uto Apr 14, 2009 10:48 am | |
| - ~**Ashley**~ ::
- ma ni ja ne werujem.....msm o boze...pa ta dewojka ima ochi.....
| |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" Uto Apr 14, 2009 1:12 pm | |
| I ja msm da oni nisu u vezi a i poznato je da je Mima Karadžić ženskaroš... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" | |
| |
|
| |
| Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot" | |
|