| Britni Spirs našla novog dečka | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Britni Spirs našla novog dečka Ned Maj 24, 2009 2:42 pm | |
| Problematična pop princeza Britni Spirs (27) pokazala je svoju sjajnu liniju i preplanuli ten noseći minimalni bikini na kraćem odmoru na Karibima.Na kraćem predahu od aktuelne turneje „Cirkus“, pridružili su joj se i otac, brat i sinovi Šon Preston (3) i Džajden Džejms (2), ali je pažnju javnosti privukao i novi muškarac u njenom životu, Džejson Trevik. Par je fotografisan dok se brčkao u vodi, a Britni je pokazala da se sasvim oporavila od posledica nervnog sloma koji je imala pre dve godine. | |
|
| |
^^Gossip Girl^^ Pocetnik
Broj poruka : 55 Godina : 28 Lokacija : Hollywood Nesto o tebi ... : Zovem se Ema...'96 sam godiste... Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Pon Jun 01, 2009 8:13 pm | |
| | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Pon Jun 01, 2009 9:41 pm | |
| Pa super, neka se oporavlja od nervnog sloma, dok opet ne dozivi nervni slom i tako u krug... | |
|
| |
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Pon Jun 01, 2009 9:59 pm | |
| Iako je ne volim potpuno se slazem sa vama | |
|
| |
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Pon Jun 01, 2009 10:35 pm | |
| pA ne volim je ni ja... Mada ja nisam sigurna da je bas za nju dobro da bude sa bilo kim... POsle svake veze zavrsi u ludnici... | |
|
| |
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Uto Jun 02, 2009 1:01 am | |
| Pa da... Ali valjda ovo nece shvatiti toliko ozbiljno xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Uto Jun 02, 2009 2:43 pm | |
| Pa mogla bih reci: "Videcemo", ali posto me nesto i ne interesuje njen zivot... | |
|
| |
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Uto Jun 02, 2009 3:45 pm | |
| Pa da... A i da nas ne interesuje cule bismo na ovaj ili onaj nacin jer je svuda "ima" xD | |
|
| |
Jecy_Good Girl Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 232 Godina : 30 Lokacija : My Imagination...I'm Not Alone...:D Nesto o tebi ... : '94 always in my heart.... Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Sre Jun 03, 2009 8:27 pm | |
| Meni je bash drago i nadam se da ce sad da prestane sa onim njenim glupostima.... | |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka Čet Jun 04, 2009 4:21 pm | |
| Ni ja je ne volim nisxta posebno ali mi je drago zbog nje... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Britni Spirs našla novog dečka | |
| |
|
| |
| Britni Spirs našla novog dečka | |
|