♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Sub Feb 14, 2009 2:13 pm | |
| Najkontroverzniji učesnik „Operacije trijumf“ Danijel Pavlović i njegova najbolja drugarica Milica Majstorović pre neko veče bili su počasni gosti žurke koju je organizovao modni studio „Tatoo“ u jednom beogradskom klubu. Kako je veče odmicalo, tako je i atmosfera postajala užarena, a bivši studenti su se potpuno opustili, verovatno zaboravivši da su sada poznati i da ih blicevi svuda prate Naime, mladi Kragujevčanin se nije odvajao od seksi „Modelsice“ Anastasije Buđić, čak su izvodili i „prljavi ples“ što se na fotografijama jasno vidi. Milica je, sa druge strane, očigledno odlučila da preboli nedavni raskid sa perspektivnim plivačem Ivanom Lenđerom, pa se brže bolje bacila u zagrljaj izvesnog Aleksandra Kojića, manekena pomenute agencije. Bilo kako bilo, očigledno je da se Danijel i Milica ludo zabavljaju i uživaju u slavi koju im je „Operacija trijumf “ donela. Možete samo zamisliti koliko će se radovati ukoliko uspeju da krenu put Moskve sa pesmom „Hejter“ koju će izvesti početkom sledećeg meseca na „Beoviziji“. I MALO SLIKA : Pa sxta mislite ??? | |
|
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Uto Feb 24, 2009 4:46 pm | |
| mislim ono...mladi su,nek se zabavljaju...lol... A pesma H8ER je supeer! | |
|
I`m crazy girl Pocetnik
Broj poruka : 10 Datum upisa : 23.02.2009
| |
ENA* Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1170 Godina : 29 Lokacija : ~*~Forever in Bills heart~*~ Nesto o tebi ... : Zowem se Milena,95. sam godiste,iz KG-a sam,wolim da slusam glasnu muziku,da pricam preko telefona,da kucam poruke,........itd........itd..........itd........ Datum upisa : 30.01.2009
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? | |
| |
|