*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Empty
PočaljiNaslov: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?   Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Icon_minitimeSub Feb 14, 2009 2:13 pm

Najkontroverzniji učesnik „Operacije trijumf“ Danijel Pavlović i njegova najbolja drugarica Milica Majstorović pre neko veče bili su počasni gosti žurke koju je organizovao modni studio „Tatoo“ u jednom beogradskom klubu. Kako je veče odmicalo, tako je i atmosfera postajala užarena, a bivši studenti su se potpuno opustili, verovatno zaboravivši da su sada poznati i da ih blicevi svuda prate

Naime, mladi Kragujevčanin se nije odvajao od seksi „Modelsice“ Anastasije Buđić, čak su izvodili i „prljavi ples“ što se na fotografijama jasno vidi. Milica je, sa druge strane, očigledno odlučila da preboli nedavni raskid sa perspektivnim plivačem Ivanom Lenđerom, pa se brže bolje bacila u zagrljaj izvesnog Aleksandra Kojića, manekena pomenute agencije. Bilo kako bilo, očigledno je da se Danijel i Milica ludo zabavljaju i uživaju u slavi koju im je „Operacija trijumf “ donela. Možete samo zamisliti koliko će se radovati ukoliko uspeju da krenu put Moskve sa pesmom „Hejter“ koju će izvesti početkom sledećeg meseca na „Beoviziji“.

I MALO SLIKA :

Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? 242c1ab

Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? 2utg5n8

Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? 15z2st5

Pa sxta mislite ???
Nazad na vrh Ići dole
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*

Broj poruka : 354
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?   Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 4:46 pm

mislim ono...mladi su,nek se zabavljaju...lol... Laughing
A pesma H8ER je supeer!Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vanessa-ashley.com
I`m crazy girl
Pocetnik
Pocetnik
I`m crazy girl

Broj poruka : 10
Datum upisa : 23.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?   Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 7:49 pm

*~*M*i*Lj*A*n*A*~* ::
slazem se
Nazad na vrh Ići dole
ENA*
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
ENA*

Broj poruka : 1170
Nesto o tebi ... : Zowem se Milena,95. sam godiste,iz KG-a sam,wolim da slusam glasnu muziku,da pricam preko telefona,da kucam poruke,........itd........itd..........itd........
Datum upisa : 30.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?   Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Icon_minitimePet Feb 27, 2009 5:27 pm

I`m crazy girl ::
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* ::
slazem se
I JA SE SLAZEM
Nazad na vrh Ići dole
http://bestrbd.go-board.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?   Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Danijel dohvatio Anastasiju, Milica našla novog dečka?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Britni Spirs našla novog dečka
» Rijana pronašla novog dečka
» Prvi singl s novog Eminemovog albuma
» "The Prodigy" izdaju prvi singl s novog albuma

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: