*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”! Empty
PočaljiNaslov: Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”!   Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”! Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 11:16 pm

Suze koje su sinoć u studiju na Košutnjaku prolile skoro sve devojke, bile su reakcija na ispadanje Saše Kapora iz daljeg takmičenja u emisiji "Zvezde Granda". Mladi pevač stoički je podneo činjenicu da je dobio najmanje, od ukupno 212.000 sms glasova, koliko je sinoć pristiglo. Teška srca, ali hlade glave, Kapor je prihvatio činjenicu da će za svoje mesto na estradi morati da se izbori težim putem - baražom, na kome će se pojaviti svi izbačeni kandidati. Mesta za povratak ima, ali samo za jednog.

Da li si očekivao da ćeš ispasti?
Imao sam predosećaj da će se ovo dogoditi i, nažalost, ispostavilo se da sam bio u pravu. Nisam se osećao dobro, prehlađen sam, sve me je lomilo, pa sam otud možda bio statičniji nego inače.

Slovio si za jednog od favorita, pevao se hit pesmu, a opet si ispao...
Ne znam zaista šta se dogodilo. Bio sam zadovoljan interpretacijom, stajlingom... Činilo mi se da je sve bilo na mestu. Možda je taj nedostatak energije izostao zbog moje prehlade i možda sam zbog toga na kraju i ispao. Žao mi je što je tako, ali idemo dalje.

Tvoji prijatelji tvrde da si veoma duhovit i aktivan. Ipak, mnogi su ti zamerili što si na sceni prilično krut i statičan...
Takmičenje sam zaista posmatrao kao svoj posao. Nisam želeo da se na sceni glupiram ili skačem kao što to činim na nastupima. Ipak je reč o televiziji i smatram da je svaki vid glupiranja neprimeren.

Uskoro ćeš imati šansu za povratak na takmičenje...
Da, biće baraž i sve moje nade su usmerene ka njemu. Ne znam šta će biti, na meni je da otpevam, što ću i učiniti na najbolji mogući način, a na publici će biti da odluči.

I u baražu će biti jaka konkurencija. Koga smatraš najopasnijim protivnikom?
Mislim da je to Petar Mitić. Dopada mi se kako peva, a smatram da ima i pojavu i ponašanje koji su neophodni za uspeh u ovom poslu.

Za koga ćeš navijati ukoliko se ne vratiš u takmičenje?
Družim se s Jovanom Stefanovićem i navijaću za njega. Mada, moram priznati, veoma mi se dopada i Slobodan Vasić, koji je po mom mišljenju izuzetno talentovan i veliki potencijal.

Miljenik si ženskog sveta...
Drago mi je što je tako. Trenutno sam sam, nemam devojku. Dakle, slobodan strelac! (smeh)
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))
Datum upisa : 13.12.2008

Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”! Empty
PočaljiNaslov: Re: Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”!   Saša Kapor: Nadam se povratku u “Zvezde Granda”! Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 11:26 pm

MENI JE BASX KRIWO SXTO JE ISPAO......
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: