| Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*...<3Dakica<3...* Pocetnik
Broj poruka : 95 Lokacija : <u studyu...snimam neku pesu sa SJK...xexe> Nesto o tebi ... : <ja o sebi nemam da kazhem nish.....znate wec swe...><><><><><><><><> Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" Uto Apr 14, 2009 10:35 pm | |
| Nadežda Biljić iz Valjeva napistila je takmičenje za "Zvezde Granda" jer je imala najmanji broj glasova. Zanimljivo je da su se u duelu našli ona i Saša Kapor, upravo dvoje učesnika koji su se nedavno kroz baraž vratili u takmičenje. | |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" Sre Apr 15, 2009 12:23 pm | |
| Znam i baš mi je drago što je ispala! Užasno peva! | |
|
| |
*...<3Dakica<3...* Pocetnik
Broj poruka : 95 Lokacija : <u studyu...snimam neku pesu sa SJK...xexe> Nesto o tebi ... : <ja o sebi nemam da kazhem nish.....znate wec swe...><><><><><><><><> Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Re: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" Sre Apr 15, 2009 12:45 pm | |
| meni je ona jedna od faworita......po meni ona odlicno pewa... | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" Sre Apr 15, 2009 12:56 pm | |
| i meni se swidja kako pewa....ali neshto je nisam gotiwila.... | |
|
| |
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" Pet Apr 17, 2009 8:17 pm | |
| Bash mi je drago shto je ispala................MRZIM JE................. | |
|
| |
LoDa Za mUzIKoM Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 135 Godina : 25 Lokacija : ♥♥♥In a magic WoRlD...!!!♥♥♥ Nesto o tebi ... : Ja sam Sofija i imam 10 god...Obozavam muziku a najvise RBD....!!! Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" Sre Apr 22, 2009 3:14 pm | |
| Pa ok...nije mi bila neki favorit | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" | |
| |
|
| |
| Nadezda Biljic ispala iz emisije ,,Zwezde Granda" | |
|