| Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! | |
|
+9_.Sweety.Doll._ <3*LoVe ~StOrY*<3 emmakg K!k!c@ ENA* *Nicky*LiveLaughLove =) ...Zw0nc!ca.... I`m crazy girl ♪ MuSiC GiRl ♪ 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Feb 24, 2009 7:13 pm | |
| Pa .... ako vec niste cxuli ... tu smo mi xD Nikola Sarić Sajko iz Operacije trijumf, a sada član OT benda i makedonska pevačica Karolina Gočeva snimili su duetsku pesmu pod naslovom “Zaboravi”. Pesmu koja je inače rok balada su komponovali i aranžirali Mirko i Snežana Vukomanović, koji su želeli da spoje ovo dvoje mladih pevača i sudeći po Karolininim rečima, duet će biti pun pogodak!
“Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Nikolom zato što je on bio jedan od najboljih kandidata „Operacije trijumf”. Mislim da će pesma biti stvarno veliki hit, zaista je dobra i brzo ulazi u uši…”
Pesma je snimljena u studiju Vlade Gerogijeva, i naći će sa na novom albumu Karoline Gočeve, čije se snimanje privodi kraju i koji će se u prodavnicama naći na jesen. | |
|
| |
I`m crazy girl Pocetnik
Broj poruka : 10 Datum upisa : 23.02.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Feb 24, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
| |
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Feb 24, 2009 8:05 pm | |
| Da basx mi dragooo zbog mogg Sajkaa xD .. | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Feb 24, 2009 8:31 pm | |
| - I`m crazy girl ::
- oo extra
| |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Feb 24, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
ENA* Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1170 Godina : 29 Lokacija : ~*~Forever in Bills heart~*~ Nesto o tebi ... : Zowem se Milena,95. sam godiste,iz KG-a sam,wolim da slusam glasnu muziku,da pricam preko telefona,da kucam poruke,........itd........itd..........itd........ Datum upisa : 30.01.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Čet Feb 26, 2009 7:48 pm | |
| Znam za to odavno,ali ipak hvala na obavestenju.Mada juce su prikazali na PINKU kao neki intervju nekih ucesnika EVROVIZIJE,i kada su intervjuisali Karolinu ona je rekla da je sa Sajkom snimila duet................i da ce uskoro na TV-u da se pojavi njihov spot. | |
|
| |
K!k!c@ Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 322 Datum upisa : 29.12.2008
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Pet Feb 27, 2009 3:43 pm | |
| joj jedva cekam...to je bas sooper..i drago mi je sto sa Sajkom hoce da saradjuju... | |
|
| |
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sub Feb 28, 2009 3:07 am | |
| | |
|
| |
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Pon Mar 16, 2009 12:34 am | |
| jejejjejejejejjeje Jedwa ckeam pesmu=D | |
|
| |
_.Sweety.Doll._ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 210 Lokacija : U srcu jednog Pidze..xD Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x)) Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Mar 17, 2009 10:36 am | |
| sooper...ali stalno svi njega traze :'( msm sooper je on meni i sve ali nek obrate malo paznju i na druge... | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| |
| |
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Uto Mar 17, 2009 8:32 pm | |
| Pa nema weze..=D I terba da ga traze...hehe ma i drugi su dowoljno poznati=D | |
|
| |
_.Sweety.Doll._ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 210 Lokacija : U srcu jednog Pidze..xD Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x)) Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sre Mar 18, 2009 12:01 pm | |
| heh znala sam, svi fanovi sajka koji su loodi za njim to kazu...xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sre Mar 18, 2009 4:05 pm | |
| hehe...Da,da,luda sma za njim Ali ne,sad ozb...Trazicjese i drugi..narucxito owi sa beowizije..ne birni! | |
|
| |
**mina** Pocetnik
Broj poruka : 5 Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sre Mar 18, 2009 11:09 pm | |
| http://otbendfans.forumotions.net/forum.htmEwo owde cu,posto widim da ima pooono obozxawatelja OTB-a....owo je jedan 4um o OTB-u,skoro otworen,ali stwarno dobar...ako nisam smela da napisem owo owde,izinjawam se,i skinite post.... pozzzzzzzz | |
|
| |
**mina** Pocetnik
Broj poruka : 5 Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sub Mar 21, 2009 2:27 pm | |
| Hmmmm,sorry sto smaram...ali da li ce se neko mozda regowati??? | |
|
| |
◘♫◘PCD_Doll◘♫◘ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 113 Godina : 28 Lokacija : In Music World... Nesto o tebi ... : Ja sam Sladja ...96 sam...i'am fb...obbo pcd..volim da slusam muziku punooo...& co... Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sub Mar 21, 2009 2:54 pm | |
| - I`m crazy girl ::
- oo extra
| |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Sub Mar 21, 2009 3:47 pm | |
| Jos kad sam gledala Ami G show znam za to..... Extra je! | |
|
| |
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! Ned Mar 22, 2009 12:59 am | |
| super! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi duet: Karolina Gočeva i Sajko! | |