| Miley Cyrus | |
|
+25*RoCk--GiirL* !MissPopTrash! Lady Halliwell ENA* *KaĆa* ◘♫◘PCD_Doll◘♫◘ Rejected *...<3Dakica<3...* <3*LoVe ~StOrY*<3 MusicFreak SmiLeY :o) Mr. Wyatt KillerQueen *..RBD..girl..* ...Zw0nc!ca.... *Luxy_punk_princess* *~*M*i*Lj*A*n*A*~* Miki *Micy*95* ~*KiKkY_aNn!e*~ K!k!c@ *Nicky*LiveLaughLove =) ~**Ashley**~ ~K_R_I_S_T_I_N_A~ JoJo '93 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoJo '93 Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1255 Godina : 31 Lokacija : ... Tamo negde daleko od normalnog sveta, gde me moja bujna masta odnese, u moje ruzicaste snove... Nesto o tebi ... : Caos, ja sam Jovana, 93 sam godiste, obozavam Miley Cyrus, Jonas Brothers, Ashley Tisdale, Bon Jovi, Paramore, RBD... Muziku i filmove obozavam... Kiss... Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Miley Cyrus Sub Feb 28, 2009 6:11 pm | |
| Ok, ovo je mesto za sve koji je vole i za sve one koji je preziru ili jednostavno mrze, ne podnose ili ne vole... Stavljejte slike, mozete i da ih prokomentarishete, pishite sta mislite o njoj, koje vam se pesme svidjaju i textove pesama ako hocete... Kiss | |
|
| |
~K_R_I_S_T_I_N_A~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1092 Datum upisa : 02.01.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Feb 28, 2009 6:40 pm | |
| prezirem ili je jednostavno mrzim, ne podnosim je ili je ne volim... | |
|
| |
Broj poruka : 1255 Godina : 31 Lokacija : ... Tamo negde daleko od normalnog sveta, gde me moja bujna masta odnese, u moje ruzicaste snove... Nesto o tebi ... : Caos, ja sam Jovana, 93 sam godiste, obozavam Miley Cyrus, Jonas Brothers, Ashley Tisdale, Bon Jovi, Paramore, RBD... Muziku i filmove obozavam... Kiss... Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Feb 28, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Feb 28, 2009 8:17 pm | |
| meni je ona bash extra....bzvz shto su nick i ona raskinuli...meni su oni bash medeni zajedno....omiljene pesme su mi best of both worlds, one in a million i fly on the wall | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Feb 28, 2009 8:33 pm | |
| Miley Cyrus je najveci retard koji se pojavio na muzichkoj sceni u poslednjih 2000 godina. | |
|
| |
K!k!c@ Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 322 Datum upisa : 29.12.2008
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Feb 28, 2009 9:40 pm | |
| | |
|
| |
~*KiKkY_aNn!e*~ Pocetnik
Broj poruka : 88 Godina : 28 Lokacija : ♥Fan numero 1 de Dul♥ Datum upisa : 01.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Ned Mar 01, 2009 1:12 am | |
| Nemam neko mishljenje prema njoj... | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Ned Mar 01, 2009 6:10 pm | |
| Sve njene pesme su extra!!! Poslusajte pesmu Nobady's Perfect, ko nije, jako je dobra.... | |
|
| |
*Micy*95* Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 144 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Ned Mar 01, 2009 10:31 pm | |
| Obožavam jeeeeee!!!! Naj pesme su G.N.O. , Nobody's perfect, Fly On The Wall.... | |
|
| |
Miki Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 2578 Lokacija : Za racunarom Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 02, 2009 2:10 pm | |
| OK JE MISLIM NEMAM POJMA KOJE | |
|
| |
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 02, 2009 6:02 pm | |
| super mi je!Jako mi je simpticna! JoJo '93 hvala na textovima i slikama! | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Uto Mar 03, 2009 11:37 am | |
| Nema na chemu!!! U Nicky kako je smo mrzish... | |
|
| |
*Luxy_punk_princess* Pocetnik
Broj poruka : 49 Godina : 28 Datum upisa : 04.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sre Mar 04, 2009 12:54 pm | |
| Ja je wolim,ali u posledje wreme prawi toliko skandala da pocinje malo da me nerwira...msm da ju je slawa udarila o glawu!Ipak ima samo 16 godina!!!I nadam se da nece zawrshiti kao Britney! | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sre Mar 04, 2009 1:38 pm | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
:bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: :bravoooo: | |
|
| |
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sre Mar 04, 2009 2:11 pm | |
| - JoJo '93 ::
- Nema na chemu!!! U Nicky kako je smo mrzish...
U know I do!!!! 7 things (I hate about Miley Cyrus) 1. Miley glumica Da li Miley zna da glumi... Fanovi ce reci: "Da!!!!" A shta ona, molim vas, glumi u seriji "Hannah Montana" ako ne samu sebe? To je bash teshko... Ubilo se! 2. Miley pevachica Njene pesme mi zvuche kao da sam ih vec chula hiljadu puta.... A njeni spotovi uglavnom imaju jednu manu - shto je ona u njima... 3. Miley i Nick Jonas Da li postoji ijedan raskid u istoriji univerzuma o kome se pisalo vishe nego o ovom?! I plus shto ih oboje mrzim, UH!!!! 4. Miley kao fashion diva Sad ce gomila vas reci kako Miley da, da, jeste, fashion diva i ona se tako super oblachi... Ali nikako da nadje sebe... Jednog meseca je fenserka, balske haljine i co. sledeceg se pojavi u iscepanim charapama i majicom od nekog benda i odmah misli da je rokerka.... Ma idi, bre!!!!! 5. Miley i znate vec kakve fotografije (ko nije chuo za to) "Zhao mi je shto su te slike procurele u javnost, bla bla bla..." Brate, zashto se uopshte slikash tako?! I ja imam isto godina koliko i ti pa se ne plashim da ce neshto takvo da procuri u javnost, JER NEMAM TAKVE SLIKE!!!!! I nemoj da mi prichash da se kajesh.... Chovek koji se kaje, uchi na svojim greshkama... A kako Miley nishta nije nauchila?! Njene slike procure, nastane cela frka, ona svima govori kako joj zhao i da se to vishe nikad nece dogoditi, a za 2 meseca opet ista pricha!!!!!! 6. Miley i Selena Gomez Nick je raskinuo sa Miley i sad je sa Selenom, a poshto je Miley bila besna, snimila je neke You-tube snimke sa nekom svojom drugaricom u kome parodira iste takve Selenine snimke sa Demi Lovato... To nije normalno kakve komplekse imaju neki ljudi... 7. Miley Cyrus i pricha "nevina do braka" Sa istom prichom je i Britney Spears stekla svetsku popularnost... Jedina razlika je bila u tome shto je njoj mozhda neko i poverovao... | |
|
| |
*..RBD..girl..* Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 186 Godina : 30 Datum upisa : 05.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pet Mar 06, 2009 12:55 pm | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- Miley Cyrus je najveci retard koji se pojavio na muzichkoj sceni u poslednjih 2000 godina.
Jeste...mrzim je...Bravo stalno pise o njoj i stalno daju njene postere,ali u svakom broju!Mrzim je!Odvratno peva!Ma sva je odvratna!! | |
|
| |
~K_R_I_S_T_I_N_A~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1092 Datum upisa : 02.01.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Mar 07, 2009 12:10 am | |
| - *..RBD..girl..* ::
- *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- Miley Cyrus je najveci retard koji se pojavio na muzichkoj sceni u poslednjih 2000 godina.
Jeste...mrzim je...Bravo stalno pise o njoj i stalno daju njene postere,ali u svakom broju!Mrzim je!Odvratno peva!Ma sva je odvratna!! slazem sw | |
|
| |
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| |
| |
Mr. Wyatt ~Music~Моd~
Broj poruka : 788 Godina : 30 Lokacija : ~Linkin Park world~ Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 05.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Mar 07, 2009 3:08 am | |
| Mrzi me da pisem dugacke postove,samo cu da kazem NE PODNOSIM JE! | |
|
| |
SmiLeY :o) Pocetnik
Broj poruka : 18 Lokacija : Behind These Hazel Eyes... Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sre Mar 11, 2009 2:58 pm | |
| Obozavam je )) | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Mar 14, 2009 7:28 pm | |
| Bas ti je sweet ovaj potpis, bas mi se svidja... Kiss... | |
|
| |
MusicFreak Pocetnik
Broj poruka : 45 Godina : 29 Lokacija : Lost in music... Nesto o tebi ... : Music=My life Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Ned Mar 15, 2009 2:09 am | |
| Nisam njen fan... Ignorisem je jednostavno...:/ | |
|
| |
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 16, 2009 8:49 pm | |
| Ona mi je OK kao hannah u seriji i Miley u seriji..Bila mi ej simpa ako niss drugo,ali RAZOCXARALa me je | |
|
| |
*...<3Dakica<3...* Pocetnik
Broj poruka : 95 Lokacija : <u studyu...snimam neku pesu sa SJK...xexe> Nesto o tebi ... : <ja o sebi nemam da kazhem nish.....znate wec swe...><><><><><><><><> Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Uto Mar 17, 2009 11:53 pm | |
| ja je obozhawam...OBOIZHAWAMMMMMMMMMMMMMM.........MNOGO JE WOLIM....swe njene pesme su mi strawa , cool i extra a naj omiljenija mi je FLY ON THE WALL........ewo imam neki deo refrena u swom potpisu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sre Mar 18, 2009 12:17 am | |
| Kakav glup text... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Miley Cyrus | |
| |
|
| |
| Miley Cyrus | |
|