| Miley Cyrus | |
|
+25*RoCk--GiirL* !MissPopTrash! Lady Halliwell ENA* *KaĆa* ◘♫◘PCD_Doll◘♫◘ Rejected *...<3Dakica<3...* <3*LoVe ~StOrY*<3 MusicFreak SmiLeY :o) Mr. Wyatt KillerQueen *..RBD..girl..* ...Zw0nc!ca.... *Luxy_punk_princess* *~*M*i*Lj*A*n*A*~* Miki *Micy*95* ~*KiKkY_aNn!e*~ K!k!c@ *Nicky*LiveLaughLove =) ~**Ashley**~ ~K_R_I_S_T_I_N_A~ JoJo '93 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 30, 2009 8:28 pm | |
| E sry za post ispod posta,al da li je neko cxuo njenu pesmu Climb?! | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 30, 2009 9:00 pm | |
| | |
|
| |
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 30, 2009 11:20 pm | |
| hm................Sxto xwala bogu? msm znate da je ja UOPSXTE ne wolim i to,ali owa pesma mi se JAKO swidja =D | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Uto Mar 31, 2009 1:18 am | |
| Meni se od nje nijedna pesma ne svidja i nikad mi se nece svidjati... | |
|
| |
Miss Honey_Bun Pocetnik
Broj poruka : 21 Godina : 30 Lokacija : Lala land.<3 Nesto o tebi ... : Xixixi,ja sam Daca,'94,iz Nisa sam,zivim za muziku,bla,bla bla,,, =)) Datum upisa : 10.04.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Apr 11, 2009 12:41 am | |
| nikad ne reci nikad. xD
ja sam cula the climb,i gledala sam spot,al' mi pesma smor... | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Apr 11, 2009 1:15 am | |
| pa dobro...mozda the climb i nje neshto....ali najbolja pesma joj je see you again.... | |
|
| |
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Maj 28, 2009 3:41 pm | |
| u pocetku mi se svidjao remix see you again, 7 things i mozda jos jedna ali mi je dosadila posle nedelju dana... a posle mesec dana nisam mogla da je podnesem xD ... salim se ... ne volim je, ne svidja mi se njen rad, stvari koje radi i to je to | |
|
| |
Jecy_Good Girl Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 232 Godina : 30 Lokacija : My Imagination...I'm Not Alone...:D Nesto o tebi ... : '94 always in my heart.... Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Jun 15, 2009 11:27 pm | |
| Pesme The Climb,One In A Million,7 Things,See You Again...Pa razocharala me je s onim slikama koje su "procurile" na net...i secam se jednog chlanka u Bravo-u gde se opisuje njena rodjendanska zurka...uzas...delowala mi je kao najweci snob i materijalista...Ali sam kasnije promenila mishljenje o njoj,prestala da chitam Bravo...i sad samo slusham njenu muziku i to je to... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Miley Cyrus | |
| |
|
| |
| Miley Cyrus | |
|