*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Vanessa : "Zac je moj život!"

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Vanessa : "Zac je moj život!" Empty
PočaljiNaslov: Vanessa : "Zac je moj život!"   Vanessa : "Zac je moj život!" Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:43 pm

On joj je na prvom mestu! To je tako niiice, ali šta će biti s njenom karijerom...

Zaljubljeni pogledi govore više od reči. Ljupki osmeh otkriva da je Vanessa Hudgens (20) so happy! I posle tri godine veze sa dečkom i kolegom iz "HSM-a" Zac Efronom (21) još uvek je zaljubljena u njega, baš kao prvog dana. "Zac je tako super. On je smisao mog života!", ushićeno priča ova mlada glumica i pevačica. Plavooki holivudski zavodnik je za Vanessu No.1. Za nju bukvalno ne postoji ništa važnije od Zaca! Iako je priča zaista romantična, s druge strane, deluje prilično naivno. Dok Zac postaje sve veći filmski superjunak, kod Vanesse vlada zatišje na poslovnom planu. Izgleda da je svoju karijeru zapostavila zbog veze s njim. Šta je sa novim ulogama, muzikom i brojnim fanovima? Vreme koje bi trebalo da utroši na svoju karijeru, Vanessa radije provodi pored svog dečka. Možda pronalazi zadovoljstvo u Zacovom uspehu? Ipak, to uopšte nije njen fazon...

VIŠE U novom broju BRAVO magazina...
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Vanessa : "Zac je moj život!"   Vanessa : "Zac je moj život!" Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 3:29 pm

Chitala sam vec to...
Njen zhivot, njena stvar...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
<3*LoVe ~StOrY*<3
Znas sve popularne hitove
Znas sve popularne hitove
<3*LoVe ~StOrY*<3

Broj poruka : 405
Godina : 28
Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT
Datum upisa : 15.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Vanessa : "Zac je moj život!"   Vanessa : "Zac je moj život!" Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 11:32 pm

Bljak,bljak,bljak!!!!!
Ja nju mrzim tako da...!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldeirbd4ever.forum8.biz
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Vanessa : "Zac je moj život!"   Vanessa : "Zac je moj život!" Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vanessa : "Zac je moj život!"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ana Nikolic u seriji "Pare ili Zivot"
» "Mačkice" u ljubavi - "Pussycat Dolls"
» Verili se Zac Efron i Vanessa Hudgens !!!
» "The Prodigy" izdaju prvi singl s novog albuma
» Kanye: "Mr. Hudson ima potencijala za veliku zvezdu"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: