♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Vanessa : "Zac je moj život!" Sub Mar 28, 2009 2:43 pm | |
| On joj je na prvom mestu! To je tako niiice, ali šta će biti s njenom karijerom...
Zaljubljeni pogledi govore više od reči. Ljupki osmeh otkriva da je Vanessa Hudgens (20) so happy! I posle tri godine veze sa dečkom i kolegom iz "HSM-a" Zac Efronom (21) još uvek je zaljubljena u njega, baš kao prvog dana. "Zac je tako super. On je smisao mog života!", ushićeno priča ova mlada glumica i pevačica. Plavooki holivudski zavodnik je za Vanessu No.1. Za nju bukvalno ne postoji ništa važnije od Zaca! Iako je priča zaista romantična, s druge strane, deluje prilično naivno. Dok Zac postaje sve veći filmski superjunak, kod Vanesse vlada zatišje na poslovnom planu. Izgleda da je svoju karijeru zapostavila zbog veze s njim. Šta je sa novim ulogama, muzikom i brojnim fanovima? Vreme koje bi trebalo da utroši na svoju karijeru, Vanessa radije provodi pored svog dečka. Možda pronalazi zadovoljstvo u Zacovom uspehu? Ipak, to uopšte nije njen fazon...
VIŠE U novom broju BRAVO magazina... | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Vanessa : "Zac je moj život!" Sub Mar 28, 2009 3:29 pm | |
| Chitala sam vec to... Njen zhivot, njena stvar... | |
|
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Vanessa : "Zac je moj život!" Sub Mar 28, 2009 11:32 pm | |
| Bljak,bljak,bljak!!!!! Ja nju mrzim tako da...! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vanessa : "Zac je moj život!" | |
| |
|