*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Ana Bebić: Imam dva momka!

Ići dole 
+5
!MissPopTrash!
*Nicky*LiveLaughLove =)
KillerQueen
~**Ashley**~
*KaĆa*
9 posters
AutorPoruka
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

Ana Bebić: Imam dva momka! Empty
PočaljiNaslov: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimeSre Apr 08, 2009 9:56 pm

Ana Bebić: Imam dva momka! 2875

Od kada je objavljeno da su se Ana Bebić i Nikola Paunović smuvali po završetku serijala „Operacija trijumf“, njih dvoje izbegavaju da pričaju o svojoj vezi. Neće ni da je potvrde, ni da je demantuju, što potvrđuje onu staru izreku da gde ima dima, ima i vatre! Od kada se Ana iz Metkovića preselila u Beograd, njih dvoje su nerazdvojni. To pravdaju činjenicom da su sjajni drugovi i da se zajedno pripremaju za koncert. „Imam dva momka! Jednog za javnost, drugog za privatnost! Za prvog znate – Nikola Paunović je moj momak za javnost. A što se tiče drugog... Neću da vam kažem ko je on! On je jedan jako simpatičan momak, stariji je od mene par godina i to je to“, dvosmisleno kaže nasmejana pevačica.
Nazad na vrh Ići dole
~**Ashley**~
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimeSre Apr 08, 2009 10:38 pm

ne razumem
Nazad na vrh Ići dole
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimeSre Apr 08, 2009 10:47 pm

Msm. da je Nikola Paunovic osoba za koju svi misle da joj je decko,al' on ustvari to nije,nego joj je decko daj neki iz "senke".Msm. nije valjda takva da izjavi u javnosti da ima 2 momka,tako ladno...
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimeSre Apr 08, 2009 10:50 pm

LoL...
Pa s kim je sad ona...
Ili je izmislila tog drugog momka da bi ispalo da ipak nije sa Nikolom u vezi... confused
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
!MissPopTrash!
Uzivas u najnovijim hitovima
!MissPopTrash!

Broj poruka : 302
Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Smile Obozavam muziku i ples Smile
Datum upisa : 23.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimeČet Apr 09, 2009 1:27 pm

A da nije Nikola i taj drugi? o.O
Nazad na vrh Ići dole
_*Lady *_
Pocetnik
Pocetnik
_*Lady *_

Broj poruka : 75
Nesto o tebi ... : Zovem se sandra 95 sam godiste možete me zvati Sani ili Saki
Datum upisa : 30.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 2:05 pm

Alice Cullen ::
Msm. da je Nikola Paunovic osoba za koju svi misle da joj je decko,al' on ustvari to nije,nego joj je decko daj neki iz "senke".Msm. nije valjda takva da izjavi u javnosti da ima 2 momka,tako ladno...
Nazad na vrh Ići dole
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*

Broj poruka : 354
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 2:41 pm

Mislim da ona i Nikola nisu zapravo zajedno...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vanessa-ashley.com
*Micy*95*
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
*Micy*95*

Broj poruka : 144
Datum upisa : 28.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 4:46 pm

Xm, ne znam sXta da kazXem....
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 10:52 am

To je tako jadno sxto ima 2 decxka...msm...kao fora jednog za jawnos, jednog za priwatnost...OMG... No
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka!   Ana Bebić: Imam dva momka! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ana Bebić: Imam dva momka!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!
» Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: