| Ana Bebić: Imam dva momka! | |
|
+5!MissPopTrash! *Nicky*LiveLaughLove =) KillerQueen ~**Ashley**~ *KaĆa* 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Ana Bebić: Imam dva momka! Sre Apr 08, 2009 9:56 pm | |
| Od kada je objavljeno da su se Ana Bebić i Nikola Paunović smuvali po završetku serijala „Operacija trijumf“, njih dvoje izbegavaju da pričaju o svojoj vezi. Neće ni da je potvrde, ni da je demantuju, što potvrđuje onu staru izreku da gde ima dima, ima i vatre! Od kada se Ana iz Metkovića preselila u Beograd, njih dvoje su nerazdvojni. To pravdaju činjenicom da su sjajni drugovi i da se zajedno pripremaju za koncert. „Imam dva momka! Jednog za javnost, drugog za privatnost! Za prvog znate – Nikola Paunović je moj momak za javnost. A što se tiče drugog... Neću da vam kažem ko je on! On je jedan jako simpatičan momak, stariji je od mene par godina i to je to“, dvosmisleno kaže nasmejana pevačica. | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Sre Apr 08, 2009 10:38 pm | |
| | |
|
| |
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Sre Apr 08, 2009 10:47 pm | |
| Msm. da je Nikola Paunovic osoba za koju svi misle da joj je decko,al' on ustvari to nije,nego joj je decko daj neki iz "senke".Msm. nije valjda takva da izjavi u javnosti da ima 2 momka,tako ladno... | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Sre Apr 08, 2009 10:50 pm | |
| LoL... Pa s kim je sad ona... Ili je izmislila tog drugog momka da bi ispalo da ipak nije sa Nikolom u vezi... | |
|
| |
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Čet Apr 09, 2009 1:27 pm | |
| A da nije Nikola i taj drugi? o.O | |
|
| |
_*Lady *_ Pocetnik
Broj poruka : 75 Godina : 29 Lokacija : u svetu muzikice :) Nesto o tebi ... : Zovem se sandra 95 sam godiste možete me zvati Sani ili Saki Datum upisa : 30.03.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Pet Apr 10, 2009 2:05 pm | |
| - Alice Cullen ::
- Msm. da je Nikola Paunovic osoba za koju svi misle da joj je decko,al' on ustvari to nije,nego joj je decko daj neki iz "senke".Msm. nije valjda takva da izjavi u javnosti da ima 2 momka,tako ladno...
| |
|
| |
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Pet Apr 10, 2009 2:41 pm | |
| Mislim da ona i Nikola nisu zapravo zajedno... | |
|
| |
*Micy*95* Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 144 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Pet Apr 10, 2009 4:46 pm | |
| Xm, ne znam sXta da kazXem.... | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! Uto Apr 14, 2009 10:52 am | |
| To je tako jadno sxto ima 2 decxka...msm...kao fora jednog za jawnos, jednog za priwatnost...OMG... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Bebić: Imam dva momka! | |
| |
|
| |
| Ana Bebić: Imam dva momka! | |
|