*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Empty
PočaljiNaslov: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 1:37 pm

Kako je već objavljeno, učesnice popularnog šou-programa „Operacija trijumf“ Sonja Bakić i Ana Bebić nedavno su postale cimerke. Naime, talentovane devojke su smeštene u stanu u užem centru grada, a ovih dana privode kraju useljavanje. „Prošlo je tek nekoliko dana otkako smo se ušle u novi stan i sad ga sređujemo po našem ukusu. Mogu vam reći da svuda preovladava ružičasta boja i da će to biti pravi ženski kutak. Ana je divna! Svako veče ostajemo do kasno i pričamo mnogo opuštenije nego na Akademiji jer oko nas nema kamera. Ma, kao sestra mi je,“ radosno priča Sonja, koja će se na predstojećoj Beoviziji takmičiti sa pesmom „Ništa novo“.

Pa sta kazete na ovo ???
Nazad na vrh Ići dole
~*music in me*~
Pocetnik
Pocetnik
~*music in me*~

Broj poruka : 45
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 4:28 pm

pa super!!

bas mi je drago!!
Nazad na vrh Ići dole
...Zw0nc!ca....
~Music ADMIN~
...Zw0nc!ca....

Broj poruka : 1759
Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=)))

PočaljiNaslov: Re: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 4:45 pm

~*music in me*~ ::
pa super!!

bas mi je drago!!
Nazad na vrh Ići dole
https://muzika.1talk.net
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!

PočaljiNaslov: Re: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitimeUto Feb 10, 2009 5:48 pm

I meni ma Ana je ExTrA a i SoNjA sto se ne bi extra slagale ...
Nazad na vrh Ići dole
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
Uzivas u najnovijim hitovima
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*

Broj poruka : 354
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitimePet Feb 13, 2009 4:53 pm

Meni su obe extra,tako da mi je bas drago!Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vanessa-ashley.com
K!k!c@
K!k!c@

Broj poruka : 322
Datum upisa : 29.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitimePet Feb 13, 2009 6:06 pm

extra bas mi je drago...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!   Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sonja Bakić: Sa Anom Bebić živim kao sa sestrom!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Sonja Bakić odustala od festivala zbog svađe sa “Emoušnom”
» Ana Bebić: Imam dva momka!
» Dečko Ane Bebić je autor "Aspirina"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: