| Britney Spears tvrdi da je otac drogira | |
|
+4~**Ashley**~ !MissPopTrash! KillerQueen *Nicky*LiveLaughLove =) 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Pet Maj 01, 2009 5:41 pm | |
| Britney Spears tvrdi da je otac drogira Britney Spears, čiji je psihijatrijski karton iz dana u dan sve deblji, opet pati od jake paranoje. Kako prenose strani mediji, pevačica je uverena da je njen otac Jamie Spears drogira kako bi mogao da je kontroliše. Bliski izvor rekao je za magazin “Look” da je Britney sigurna da je otac drogira. Od prošlogodišnjeg sloma pevačica pije tablete kako bi sprečila napade panike i depresije, a upravo njen otac je zadužen za kontrolu uzimanja lekova. Međutim, pevačica je primetila da se doza u poslednje vreme povećava, što njeni prijatelji smatraju posledicom 'iscrpljujuće turneje'. Britney ne veruje u očevu dobronamernost. Naprotiv, tajno šalje poruke bivšem dečku Adnanu Ghalibu da je otac truje, moleći ga pomoć. Koliko god čudno zvučalo, Jamie Spears nije prva osoba za koju Britney misli da je drogira. Njezin bivši menadžer priznao je njenoj majci da je drogirao Britney. | |
|
| |
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Pet Maj 01, 2009 11:24 pm | |
| Yoy...jadna...Sto je vise ne ostave na miru? =( | |
|
| |
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Ned Maj 03, 2009 12:10 am | |
| ^^ stvarno bi red bio... Toliko je toga istrpjela i vratila se na noge posle svega... I oni njoj ovako... I to rodjeni otac!.... nemam rijeci... | |
|
| |
~**Ashley**~ Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1133 Godina : 30 Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla.... Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Uto Maj 05, 2009 10:47 pm | |
| - KillerQueen ::
- Yoy...jadna...Sto je vise ne ostave na miru? =(
| |
|
| |
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Sre Maj 06, 2009 10:40 pm | |
| - ~**Ashley**~ ::
- KillerQueen ::
- Yoy...jadna...Sto je vise ne ostave na miru? =(
Pa msm stw. | |
|
| |
Estrella* Pocetnik
Broj poruka : 69 Godina : 30 Lokacija : Montenegro Nesto o tebi ... : Cao!Ja se zovem Samra i zivim u Crnoj Gori.Obozavam grupu RBD.Idoli su mi CHAVERRONI,Volim da plesem i pjevam,i takodje volim da igram kosarku.Volim pop muziku....Caos!! Datum upisa : 13.03.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Pet Maj 22, 2009 4:13 pm | |
| joj jadna ona.. | |
|
| |
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Pet Maj 22, 2009 7:05 pm | |
| Jeste da je ne volim,al ako je ovo istina jadna ona. | |
|
| |
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira Pet Maj 22, 2009 11:37 pm | |
| Nije ni cudo sto je prsla kada ima i ovakve ludake u porodici | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira | |
| |
|
| |
| Britney Spears tvrdi da je otac drogira | |
|