*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Britney Spears tvrdi da je otac drogira

Ići dole 
+4
~**Ashley**~
!MissPopTrash!
KillerQueen
*Nicky*LiveLaughLove =)
8 posters
AutorPoruka
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Britney Spears tvrdi da je otac drogira Empty
PočaljiNaslov: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimePet Maj 01, 2009 5:41 pm

Britney Spears tvrdi da je otac drogira Britney_spears_photo_4

Britney Spears, čiji je psihijatrijski karton iz dana u dan sve deblji, opet pati od jake paranoje. Kako prenose strani mediji, pevačica je uverena da je njen otac Jamie Spears drogira kako bi mogao da je kontroliše. Bliski izvor rekao je za magazin “Look” da je Britney sigurna da je otac drogira. Od prošlogodišnjeg sloma pevačica pije tablete kako bi sprečila napade panike i depresije, a upravo njen otac je zadužen za kontrolu uzimanja lekova. Međutim, pevačica je primetila da se doza u poslednje vreme povećava, što njeni prijatelji smatraju posledicom 'iscrpljujuće turneje'. Britney ne veruje u očevu dobronamernost. Naprotiv, tajno šalje poruke bivšem dečku Adnanu Ghalibu da je otac truje, moleći ga pomoć. Koliko god čudno zvučalo, Jamie Spears nije prva osoba za koju Britney misli da je drogira. Njezin bivši menadžer priznao je njenoj majci da je drogirao Britney.
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimePet Maj 01, 2009 11:24 pm

Yoy...jadna...Sto je vise ne ostave na miru? =(
Nazad na vrh Ići dole
!MissPopTrash!
Uzivas u najnovijim hitovima
!MissPopTrash!

Broj poruka : 302
Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Smile Obozavam muziku i ples Smile
Datum upisa : 23.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 12:10 am

^^ stvarno bi red bio...
Toliko je toga istrpjela i vratila se na noge posle svega... I oni njoj ovako... I to rodjeni otac!.... nemam rijeci...
Nazad na vrh Ići dole
~**Ashley**~
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
~**Ashley**~

Broj poruka : 1133
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ja sam Milica...94 sam god....obozawam JB, Miley,Demi...i ostale Disney zwezde...bla bla....
Datum upisa : 14.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimeUto Maj 05, 2009 10:47 pm

KillerQueen ::
Nazad na vrh Ići dole
*KaĆa*
~Music ADMIN~
*KaĆa*

Broj poruka : 1377
Godina : 28
Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD
Datum upisa : 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimeSre Maj 06, 2009 10:40 pm

~**Ashley**~ ::
KillerQueen ::
Pa msm stw.
Nazad na vrh Ići dole
Estrella*
Pocetnik
Pocetnik
Estrella*

Broj poruka : 69
Godina : 30
Nesto o tebi ... : Cao!Ja se zovem Samra i zivim u Crnoj Gori.Obozavam grupu RBD.Idoli su mi CHAVERRONI,Volim da plesem i pjevam,i takodje volim da igram kosarku.Volim pop muziku....Caos!!
Datum upisa : 13.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimePet Maj 22, 2009 4:13 pm

joj jadna ona.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rbd4ever.nice-topic.com
**<Z=e=Lj=a=N=a>**
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
**<Z=e=Lj=a=N=a>**

Broj poruka : 211
Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku Smile.
Datum upisa : 11.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimePet Maj 22, 2009 7:05 pm

Jeste da je ne volim,al ako je ovo istina jadna ona.
Nazad na vrh Ići dole
Aurora
Aurora

Broj poruka : 314
Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise...
Datum upisa : 22.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitimePet Maj 22, 2009 11:37 pm

Nije ni cudo sto je prsla kada ima i ovakve ludake u porodici
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears tvrdi da je otac drogira   Britney Spears tvrdi da je otac drogira Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Novi spot Britney Spears
» Britney Spears ponovo žari i pali!
» Britney u Beogradu??!!!!
» Britney ipak ne dolazi u Srbiju

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-