*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Britney Spears ponovo žari i pali!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Britney Spears ponovo žari i pali! Empty
PočaljiNaslov: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:03 pm

Nastupom u New Orleansu započela je američko-engleska turneja "Circus" Britney Spears koja je poslednji put nastupila pre pet godina. Hiljade ljudi urlalo je njeno ime, a Britney je, kako dolikuje zvezdi svetskih razmera, u dva sata strpala sve ono što je naučila poslednjih deset godina karijere - pre svega dobru zabavu, vrhunsku produkciju, odličan zvuk, plesače, cirkuske kostime, pokretnu scenu, specijalne efekte...

Svi koncerti su rasprodati a Britney je popularnija nego ikad. Ne samo što se pribrala psihički i mentalno nego se i fizički doterala pa ponovo liči na divu kakva je nekada bila. Album "Circus" već je prodat u 1,3 miliona primeraka, a tinejdžerska senzacija ponovo osvaja svet.
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:12 pm

Sa njom je uvek tako...
Skandali se nizhu, ali koncerti su uvek rasprodani...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*

Broj poruka : 354
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimePon Mar 09, 2009 7:35 pm

Bas mi je drago zbog nje!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vanessa-ashley.com
KillerQueen
Znas sve i svi znaju tebe
Znas sve i svi znaju tebe
KillerQueen

Broj poruka : 668
Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co...
Datum upisa : 06.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 12:04 am

*Nicky*LiveLaughLove =) ::
Sa njom je uvek tako...
Slazem se,ali opet mi je drago zbog nje...
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Wyatt
~Music~Моd~
Mr. Wyatt

Broj poruka : 788
Godina : 30
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 05.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 1:24 am

Sweet Child Of Mine ::
*Nicky*LiveLaughLove =) ::
Sa njom je uvek tako...
Slazem se,ali opet mi je drago zbog nje...
aha
Nazad na vrh Ići dole
http://photoshop123.aforumfree.com
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 4:16 pm

I meni je...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 6:45 pm

Da i meni .. samo napred xD
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali!   Britney Spears ponovo žari i pali! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Britney Spears ponovo žari i pali!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Novi spot Britney Spears
» Britney Spears tvrdi da je otac drogira
» KUD Idijoti ponovo u Beogradu!
» Zašto ne priznaje da je ponovo sa Nickom?
» Britney u Beogradu??!!!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: