♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Britney Spears ponovo žari i pali! Pon Mar 09, 2009 6:03 pm | |
| Nastupom u New Orleansu započela je američko-engleska turneja "Circus" Britney Spears koja je poslednji put nastupila pre pet godina. Hiljade ljudi urlalo je njeno ime, a Britney je, kako dolikuje zvezdi svetskih razmera, u dva sata strpala sve ono što je naučila poslednjih deset godina karijere - pre svega dobru zabavu, vrhunsku produkciju, odličan zvuk, plesače, cirkuske kostime, pokretnu scenu, specijalne efekte...
Svi koncerti su rasprodati a Britney je popularnija nego ikad. Ne samo što se pribrala psihički i mentalno nego se i fizički doterala pa ponovo liči na divu kakva je nekada bila. Album "Circus" već je prodat u 1,3 miliona primeraka, a tinejdžerska senzacija ponovo osvaja svet. | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali! Pon Mar 09, 2009 6:12 pm | |
| Sa njom je uvek tako... Skandali se nizhu, ali koncerti su uvek rasprodani... | |
|
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali! Pon Mar 09, 2009 7:35 pm | |
| Bas mi je drago zbog nje!!!!!! | |
|
KillerQueen Znas sve i svi znaju tebe
Broj poruka : 668 Godina : 29 Lokacija : In The Shadows Nesto o tebi ... : Ja sam Ana '95o godiste.Volim druzenje,zabavu,gubljenje,muziku & co... Datum upisa : 06.03.2009
| Naslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali! Uto Mar 10, 2009 12:04 am | |
| - *Nicky*LiveLaughLove =) ::
- Sa njom je uvek tako...
Skandali se nizhu, ali koncerti su uvek rasprodani... Slazem se,ali opet mi je drago zbog nje... | |
|
Mr. Wyatt ~Music~Моd~
Broj poruka : 788 Godina : 30 Lokacija : ~Linkin Park world~ Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 05.03.2009
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali! Uto Mar 10, 2009 4:16 pm | |
| | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali! Sre Mar 11, 2009 6:45 pm | |
| Da i meni .. samo napred xD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Britney Spears ponovo žari i pali! | |
| |
|