*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Britney u Beogradu??!!!! Čet Maj 07, 2009 3:39 pm | |
| Britney u Beogradu??!!!!Velike su šanse da američka pop pevačica Britni Spirs (27), koja trenutno u Americi promoviše novi album „Cirkus“, tokom evropskog dela turneje u julu poseti i srpsku prestonicu, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora.Naime, ovih dana ovdašnji organizatori intenzivno pregovaraju sa menadžmentom pop princeze da ona nastupi u Beogradu, i to najverovatnije u drugoj polovini sedmog meseca.
- Glavni problem su zauzeti termini „Beogradske arene“, jednog od potencijalnih mesta za održavanje koncerta. Naime, 26. juna počinju pripreme za održavanje Univerzijade, koja počinje 1. i traje do 12. jula, tako da se podrazumeva da će hala biti zauzeta tokom ceremonija svečanog otvaranja i zatvaranja. To je razlog što će koncert grupe „Simpli red“, koji organizuju „Arena“ i „Avalon“, biti prebačen na Kalemegdan. Drugi problem je svota koju traže, a koja iznosi 750.000 dolara. Ovoliki honorar gotovo sigurno bi stvorio gubitke kod organizatora jer bi cena ulaznica bila previsoka, tako da ovih dana pregovaraju da spusti cenu na 600.000 dolara - kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti. Ukoliko se postigne dogovor, otvorena je opcija da nastupi u periodu od 13. do 18. jula. Već 19. jula počeće pripreme za drugi veliki sportski događaj, Svetsku ligu u odbojci, koja će biti održana od 22. do 26. jula. | |
|
!MissPopTrash! Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 302 Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Obozavam muziku i ples Datum upisa : 23.03.2009
| Naslov: Re: Britney u Beogradu??!!!! Sre Maj 13, 2009 12:38 am | |
| Ja sam cula da je ona 7. avgusta u BGu... o.O JA cu najvjerovatnije ici, ako nagovorim kevu da me pusti, icemo ja i jos dvije drugarice, taman kod ove jedne u stan | |
|
emmakg Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 373 Godina : 35 Lokacija : Sa mojim BLACK-om gde god on bio.............. Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku................... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Britney u Beogradu??!!!! Pon Maj 18, 2009 4:50 am | |
| LEPO JE SHTO KOD NAS DOLAZE VELIKE ZVEZDE.................. | |
|
Estrella* Pocetnik
Broj poruka : 69 Godina : 30 Lokacija : Montenegro Nesto o tebi ... : Cao!Ja se zovem Samra i zivim u Crnoj Gori.Obozavam grupu RBD.Idoli su mi CHAVERRONI,Volim da plesem i pjevam,i takodje volim da igram kosarku.Volim pop muziku....Caos!! Datum upisa : 13.03.2009
| Naslov: Re: Britney u Beogradu??!!!! Pet Maj 22, 2009 4:14 pm | |
| | |
|
**<Z=e=Lj=a=N=a>** Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 211 Godina : 29 Lokacija : Soba:) Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku . Datum upisa : 11.05.2009
| Naslov: Re: Britney u Beogradu??!!!! Pet Maj 22, 2009 7:03 pm | |
| Pa extra zbog njenih fanova,al ja je ne volim. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Britney u Beogradu??!!!! | |
| |
|