*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Britney u Beogradu??!!!!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

Britney u Beogradu??!!!! Empty
PočaljiNaslov: Britney u Beogradu??!!!!   Britney u Beogradu??!!!! Icon_minitimeČet Maj 07, 2009 3:39 pm

Britney u Beogradu??!!!!
Britney u Beogradu??!!!! Gallery_main-britney-spears-tour-circus-120208wtmk

Velike su šanse da američka pop pevačica Britni Spirs (27), koja trenutno u Americi promoviše novi album „Cirkus“, tokom evropskog dela turneje u julu poseti i srpsku prestonicu, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora.

Naime, ovih dana ovdašnji organizatori intenzivno pregovaraju sa menadžmentom pop princeze da ona nastupi u Beogradu, i to najverovatnije u drugoj polovini sedmog meseca.

- Glavni problem su zauzeti termini „Beogradske arene“, jednog od potencijalnih mesta za održavanje koncerta. Naime, 26. juna počinju pripreme za održavanje Univerzijade, koja počinje 1. i traje do 12. jula, tako da se podrazumeva da će hala biti zauzeta tokom ceremonija svečanog otvaranja i zatvaranja. To je razlog što će koncert grupe „Simpli red“, koji organizuju „Arena“ i „Avalon“, biti prebačen na Kalemegdan. Drugi problem je svota koju traže, a koja iznosi 750.000 dolara. Ovoliki honorar gotovo sigurno bi stvorio gubitke kod organizatora jer bi cena ulaznica bila previsoka, tako da ovih dana pregovaraju da spusti cenu na 600.000 dolara - kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti. Ukoliko se postigne dogovor, otvorena je opcija da nastupi u periodu od 13. do 18. jula. Već 19. jula počeće pripreme za drugi veliki sportski događaj, Svetsku ligu u odbojci, koja će biti održana od 22. do 26. jula.
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
!MissPopTrash!
Uzivas u najnovijim hitovima
!MissPopTrash!

Broj poruka : 302
Nesto o tebi ... : Zovem se Bojana Smile Obozavam muziku i ples Smile
Datum upisa : 23.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney u Beogradu??!!!!   Britney u Beogradu??!!!! Icon_minitimeSre Maj 13, 2009 12:38 am

Ja sam cula da je ona 7. avgusta u BGu... o.O
JA cu najvjerovatnije ici, ako nagovorim kevu da me pusti, icemo ja i jos dvije drugarice, taman kod ove jedne u stan Smile
Nazad na vrh Ići dole
emmakg
emmakg

Broj poruka : 373
Godina : 35
Nesto o tebi ... : Idem na fax.................Volim da slusham muziku...................
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney u Beogradu??!!!!   Britney u Beogradu??!!!! Icon_minitimePon Maj 18, 2009 4:50 am

LEPO JE SHTO KOD NAS DOLAZE VELIKE ZVEZDE..................
Nazad na vrh Ići dole
Estrella*
Pocetnik
Pocetnik
Estrella*

Broj poruka : 69
Godina : 30
Nesto o tebi ... : Cao!Ja se zovem Samra i zivim u Crnoj Gori.Obozavam grupu RBD.Idoli su mi CHAVERRONI,Volim da plesem i pjevam,i takodje volim da igram kosarku.Volim pop muziku....Caos!!
Datum upisa : 13.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney u Beogradu??!!!!   Britney u Beogradu??!!!! Icon_minitimePet Maj 22, 2009 4:14 pm

drago mi je zbog vas.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rbd4ever.nice-topic.com
**<Z=e=Lj=a=N=a>**
Upoznajes se sa muzickim svetom
Upoznajes se sa muzickim svetom
**<Z=e=Lj=a=N=a>**

Broj poruka : 211
Godina : 29
Nesto o tebi ... : Ja sam Zeljana,95.god,iz Apatina.
Volim muziku Smile.
Datum upisa : 11.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Britney u Beogradu??!!!!   Britney u Beogradu??!!!! Icon_minitimePet Maj 22, 2009 7:03 pm

Pa extra zbog njenih fanova,al ja je ne volim.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Britney u Beogradu??!!!!   Britney u Beogradu??!!!! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Britney u Beogradu??!!!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Novi spot Britney Spears
» Britney ipak ne dolazi u Srbiju
» Britney Spears ponovo žari i pali!
» Britney Spears tvrdi da je otac drogira
» AC/DC u Beogradu?!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu