*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Vau! Nova Rihanna! Pet Jun 12, 2009 8:35 pm | |
| Konačno, ona ponovo blista! BRAVO ti otkriva kako r'n'b princeza od početka organizuje svoj život... Bila je sasvim down! Pa ipak, superzvezda Rihanna (21) konačno ponovo blista i po prvi put se pojavljuje u javnosti posle napada i masnica koje je dobila od svog bivšeg momka Chris Browna (20) u februaru. Na gala večeri "Costime Institute" u Njujorku samouvereno je koračala crvenim tepihom u zanimljivom crnom odelu sa mašnom. Samo dva dana kasnije šetala je totalno srećna po Menhetnu u belom hot korsetu. Čini se kao da RiRi signalizira čitavom svetu: seksi sam, jaka sam - i nije mi potreban frajer! Potrajalo je nekoliko nedelja, ali čini se da polako zaboravlja bivšeg dečka Chrisa. Jedna drugarica otkriva: "Još uvek se bori sa sobom. Ipak je veoma volela Chrisa. Ali, svaki dan je sve bolje i ponovo uživa u životu!" Na Rihanni se to i vidi... VIŠE U novom broju BRAVO magazina... | |
|
Aurora Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 314 Godina : 29 Lokacija : Somewhere far away from this world Nesto o tebi ... : Vec sam se predstavila, tamo vam sve pise... Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Vau! Nova Rihanna! Ned Jun 14, 2009 12:07 am | |
| drago mi je, iako je zaista ne volim... | |
|
*KaĆa* ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1377 Godina : 28 Lokacija : In music world... Nesto o tebi ... : Zovem se Katarina, reggovana sam na ovaj forum..xD Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Vau! Nova Rihanna! Ned Jun 14, 2009 12:48 am | |
| Ja je volim i veoma mi je drago, sto je napokon zaboravila Chrisa!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vau! Nova Rihanna! | |
| |
|