| Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. | |
|
+8...Zw0nc!ca.... *RoCk--GiirL* <3*LoVe ~StOrY*<3 Mr. Wyatt ENA* XeNa TiNkEr *Nicky*LiveLaughLove =) ♪ MuSiC GiRl ♪ 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Čet Mar 05, 2009 2:14 am | |
| Samo posle nedelju dana pošto je Chris Brown pretukao Rihannu, ona mu je oprostila i ponovo je zajedno sa popularnim R&B pevačem., prenosi "People" magazin. "Oni su opet zajedno i jako se vole", kaže izvor tog magazina. Po pisanju "Peopla" njih dvoje se nalaze u domu Sean ‘Diddy’ Combsa i uživaju u samoći koja ima je potrebna u ovom trenutku. Rihannin otac Ronald Fentyje je na odluku svoje kćerke da se pomiri sa Chrisom samo kratko izjavio da je podržava u svemu šta odluči. | |
|
| |
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Čet Mar 05, 2009 2:16 am | |
| Ma da li je ona glupa ili shta!!!!!! Je l' dobila potres mozga kad je udario pa ne mozhe da razmishlja razumno?! | |
|
| |
XeNa TiNkEr Pocetnik
Broj poruka : 82 Datum upisa : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Sub Mar 07, 2009 12:32 am | |
| a ja sam cula da su ponovo zajedno......bas je debil......... | |
|
| |
XeNa TiNkEr Pocetnik
Broj poruka : 82 Datum upisa : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Sub Mar 07, 2009 12:32 am | |
| upssssss koji sam ja kreten | |
|
| |
ENA* Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1170 Godina : 29 Lokacija : ~*~Forever in Bills heart~*~ Nesto o tebi ... : Zowem se Milena,95. sam godiste,iz KG-a sam,wolim da slusam glasnu muziku,da pricam preko telefona,da kucam poruke,........itd........itd..........itd........ Datum upisa : 30.01.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Sub Mar 07, 2009 3:35 am | |
| NE MOGU DA WERUJEM DA SU OPET ZAJEDNO.ONA RIHANNA ILI JE IZGUBILA PAMCENjE ILI JE GLUPA,PA MU SE WRATILA. | |
|
| |
Mr. Wyatt ~Music~Моd~
Broj poruka : 788 Godina : 30 Lokacija : ~Linkin Park world~ Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 05.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Sub Mar 07, 2009 3:35 am | |
| - ENA* ::
- NE MOGU DA WERUJEM DA SU OPET ZAJEDNO.ONA RIHANNA ILI JE IZGUBILA PAMCENjE ILI JE GLUPA,PA MU SE WRATILA.
| |
|
| |
<3*LoVe ~StOrY*<3 Znas sve popularne hitove
Broj poruka : 405 Godina : 28 Lokacija : Sa Sajkom=D Nesto o tebi ... : WOLIM SAJKA IZ OTTTT Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Pon Mar 16, 2009 12:33 am | |
| | |
|
| |
*RoCk--GiirL* Pocetnik
Broj poruka : 73 Godina : 31 Lokacija : In my fucking world... Nesto o tebi ... : Looda ko struja,voli da slusa muziku Datum upisa : 10.02.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Uto Mar 17, 2009 12:39 am | |
| Ona je glupa,al moram tako reci,mene neko tako da napuca nebi mu se vratila pa nema sanse,al to samo Rihanna moze :loll: | |
|
| |
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Uto Mar 17, 2009 12:41 am | |
| Ne mogu da werujem ni ja .. Mislim debil .. ali basx .. ono .. | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1759 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac-grad snova Nesto o tebi ... : Super admin..=)
Zaljubljena
Iskrena, bez dlake na jeziku
Najwisxe wolim my B.F.F.
LOODACHU......!!...mwaah....=))) Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Uto Mar 17, 2009 10:09 am | |
| - Loodacha 4EvEr ::
- Ne mogu da werujem ni ja .. Mislim debil .. ali basx .. ono ..
| |
|
| |
_.Sweety.Doll._ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 210 Lokacija : U srcu jednog Pidze..xD Nesto o tebi ... : Pa ovako....xD Ja sam Bojana 94' samo godiste...treniram odbojku, volim Rbd a obozavam OT BEND najvise Nikolu Paunovica itk....x)) Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Uto Mar 17, 2009 10:40 am | |
| omg..koja glupaca...znaci nmg da verujem.... | |
|
| |
◘♫◘PCD_Doll◘♫◘ Upoznajes se sa muzickim svetom
Broj poruka : 113 Godina : 28 Lokacija : In Music World... Nesto o tebi ... : Ja sam Sladja ...96 sam...i'am fb...obbo pcd..volim da slusam muziku punooo...& co... Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Uto Mar 17, 2009 8:54 pm | |
| - _.Sweety.Doll._ ::
- omg..koja glupaca...znaci nmg da verujem....
| |
|
| |
Angel in disguise Pocetnik
Broj poruka : 35 Godina : 29 Datum upisa : 17.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Uto Mar 17, 2009 10:36 pm | |
| | |
|
| |
Rejected Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 291 Godina : 30 Datum upisa : 13.03.2009
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. Čet Mar 19, 2009 10:38 pm | |
| Shta ce devojka?Voli da je biju x] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. | |
| |
|
| |
| Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno .. | |
|