♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Čet Feb 26, 2009 7:33 pm | |
| Nekoliko sati nakon što su se u petak na internetu pojavile prve fotografije pretučene Rihanne, mlada pevačica je objavila saopštenje u kojem se fanovima zahvalila na podršci i poručila da se oseća dobro. “Na zahtev nadležnih organa, Rihanna neće komentarisati incident u koji je uključen Chris Brown. Ona želi da uveri fanove da će ostati snažna kao i da se oseća dobro. Rihanna je takođe duboko zahvalna svima koji joj pružaju podršku u ovim teškim vremenima”, navodi se u saopštenju koje je potpisao njen portparol. U međuvremenu, pop zvezda se vratila sa Barbadosa i preksinoć je snimljena u Los Anđelesu, i to je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što ju je njen dečko pretukao 8. februara... | |
|
ENA* Prijatelj si sa poznatim facama
Broj poruka : 1170 Godina : 29 Lokacija : ~*~Forever in Bills heart~*~ Nesto o tebi ... : Zowem se Milena,95. sam godiste,iz KG-a sam,wolim da slusam glasnu muziku,da pricam preko telefona,da kucam poruke,........itd........itd..........itd........ Datum upisa : 30.01.2009
| Naslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Čet Feb 26, 2009 7:44 pm | |
| Jadna Rihanna:(.Onaj njen "decko" je pravi kreten .Pitam se sto li ju je pretukao??? | |
|
♪ MuSiC GiRl ♪ ~Music ADMIN~
Broj poruka : 1776 Godina : 29 Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe .. Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!! Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Pet Feb 27, 2009 12:15 am | |
| | |
|
*Nicky*LiveLaughLove =) ~Music~Моd~
Broj poruka : 2237 Godina : 32 Lokacija : Boulevard of Broken Dreams Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.” Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Pet Feb 27, 2009 8:22 pm | |
| Ej, ljudi znate koja fora.... Bila u BRAVO-u par dana pre nego shto cela ta frka dogodila anketa "Da li ce se Rihanna i Chris venchati ove godine?" i 100% odgovorilo DA... Kakva ironija.... Ali drago mi je da je Rihanna dobro, mada ja nju neshto i ne volim... | |
|
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* Uzivas u najnovijim hitovima
Broj poruka : 354 Godina : 29 Nesto o tebi ... : ... Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Sub Feb 28, 2009 12:48 am | |
| ^slazem se...Ni ja je nesto ne volim,ali mi je zao... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! | |
| |
|