*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Dobrodosxli na najoriginalniji FORUM o MUZICI ..!!! Ukoliko nisi registrovan registruj se , jer samo mozesx da dobijesx .. FORUM team ...
*** MuZiKa ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na ovom forumu nalazi se ::Download:: ::Zabava:: ::Chat:: ::Muzika:: i jos mnogo toga ::

PrijemPrijem  Portal*Portal*  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Godina : 29
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Empty
PočaljiNaslov: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!   Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 7:33 pm

Nekoliko sati nakon što su se u petak na internetu pojavile prve fotografije pretučene Rihanne, mlada pevačica je objavila saopštenje u kojem se fanovima zahvalila na podršci i poručila da se oseća dobro. “Na zahtev nadležnih organa, Rihanna neće komentarisati incident u koji je uključen Chris Brown. Ona želi da uveri fanove da će ostati snažna kao i da se oseća dobro. Rihanna je takođe duboko zahvalna svima koji joj pružaju podršku u ovim teškim vremenima”, navodi se u saopštenju koje je potpisao njen portparol. U međuvremenu, pop zvezda se vratila sa Barbadosa i preksinoć je snimljena u Los Anđelesu, i to je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što ju je njen dečko pretukao 8. februara...
Nazad na vrh Ići dole
ENA*
Prijatelj si sa poznatim facama
Prijatelj si sa poznatim facama
ENA*

Broj poruka : 1170
Nesto o tebi ... : Zowem se Milena,95. sam godiste,iz KG-a sam,wolim da slusam glasnu muziku,da pricam preko telefona,da kucam poruke,........itd........itd..........itd........
Datum upisa : 30.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!   Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 7:44 pm

Jadna Rihanna:(.Onaj njen "decko" je pravi kreten Twisted Evil .Pitam se sto li ju je pretukao???
Nazad na vrh Ići dole
http://bestrbd.go-board.com
♪ MuSiC GiRl ♪
~Music ADMIN~
♪ MuSiC GiRl ♪

Broj poruka : 1776
Lokacija : Sa mOjOm zWoNcXiCoM .. nA PuStOm oStRwU .. UzIwAmO BwEeE !!!My ideal city is KG .. xexe ..
Nesto o tebi ... : xmm .. da pocxnemm .. Ja sam Andjela 95 iz KG-a .. Wojim SaJka .. ZwOnCxIcE (dwe) xDD Duge razgowore telefonom i nett xDD Ma itd itd xexe .. lJuB !!!
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!   Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Icon_minitimePet Feb 27, 2009 12:15 am

ENA* ::
Jadna Rihanna:(.Onaj njen "decko" je pravi kreten Twisted Evil .Pitam se sto li ju je pretukao???

I ja ... confused Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
*Nicky*LiveLaughLove =)
~Music~Моd~
*Nicky*LiveLaughLove =)

Broj poruka : 2237
Godina : 32
Nesto o tebi ... : “If your world doesn't allow you to dream, move to one where you can.”
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!   Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Icon_minitimePet Feb 27, 2009 8:22 pm

Ej, ljudi znate koja fora....
Bila u BRAVO-u par dana pre nego shto cela ta frka dogodila anketa "Da li ce se Rihanna i Chris venchati ove godine?" i 100% odgovorilo DA... Kakva ironija....
Ali drago mi je da je Rihanna dobro, mada ja nju neshto i ne volim...
Nazad na vrh Ići dole
http://filmomania.forumotion.com/forum.htm
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
Uzivas u najnovijim hitovima
Uzivas u najnovijim hitovima
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*

Broj poruka : 354
Nesto o tebi ... : ...
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!   Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Icon_minitimeSub Feb 28, 2009 12:48 am

^slazem se...Ni ja je nesto ne volim,ali mi je zao...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vanessa-ashley.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!   Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Rihanna zahvalila svima i poručila da se dobro oseća!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Vau! Nova Rihanna!
» Sokantnoo ... Rihanna i Chris ponowo zajedno ..

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
*** MuZiKa *** :: ..::Muzika::.. :: ..::Muzicke novosti::..-
Skoči na: